Schudnúť zo zadku

Príspevok v téme: Schudnúť zo zadku
marhuša

Poradte mi ako schudnúť zo zadku ale aj zo stehien, prosím. Napíšem vám moje miery:
pás: 65 cm
boky: 83 cm
zadok: 93 cm
stehno: 57 cm
Do mesiaca by som chcela schudnúť cca 3-4 cm zo zadku aj zo stehien. Je to podla vás možné? ak áno, ako? Napr. stepper, bicykel, beh. Ale naozaj chcem dať dole tie centimetre, nie si zväčšiť svaly. Ak by ste mi poradili, bola by som veľmi rada :)

och ty

Najlepsie sa chudne upravenou stravou a pohybom a nie tam nejakou kryolipolyzou alebo ine zazracne pristroje,ci nedaj boze lieky.To len reagujem na \"A ja\". Kazdy normalny clovek to uz davno pochopil,ako sa chudne!

odpovedam

Pohyb je len doplnok k efektivnejsiemu chudnutiu. To, ako vyzeras, z 80% je o strave. Daj si dietu - vela bielkovin, vlakniny, dobrych tukov, ale obmedz sacharidy, hlavne cukry. Ked pohyb, tak beh. Tam sa zapaja do pohybu cele telo. V podstate schudnut vobec nie je tazke, len vacsina ludi nema disciplinu a chce schudnut rychlo a bez namahy. Schudnut do mesiaca 4 cm zo zadku je dost odvazny ciel... ale drzim palce.

Laura93

asi 3 mesiace mi to trvalo kym so takto schudla na tych 53kg, ale este by som chcela schudnut nejaké 1-2 kg a uz sa snazim mesiac a nič, proste sa to zastavilo a ani gram dole ...nechápem ?!?

marhuša

Laura93 a za koľko sa ti podarilo takto schudnúť? :)
Inak ja som vážila 59,5 kg ( :D ) pred tým ako som začala zdravšie jesť takže tá váha ide dole, ale nie tie cm :/

Laura93

ja ti môžem poradit to co pomohlo mne..tiez mam vysku ako ty, vahu som mala 58 kg, ...teraz vazim 53kg, ale este stale je co vylepsovat :D :D

tak mne velmi pomohli kolieskové korcule + zdravá strava..žiadne hlúpe diety !!!

marhuša

Aha, zabudla som :D 165 cm a 57 kg. S váhou som celkom spokojná aj ked také 2 kg by som ešte chcela dať ale ide my hlavne o ten zadok a stehná. Inač s pásom som spokojná, len mám postavu typu hruška :/