Ahojte...Mám 12 rokov,okolo 165 cm a vážim približne 54 kg...viem,veľa :((( pls poradťe mi ako mám schudnúť...začala som robiť drepy...začala som 50 a každý den pridávam 5 aby som si zlepšila zadok a boky...myslte si že to pomôže...Ďakujem za rady :)))
Chudnutie
no tak rozhodla som sa žiadne chudnutie...ešte som si pozerala aj BMI a ukázalo mi že som v norme :)))
ano to ti určíte pomože ale nemala by sí ešte chudnuť možno až vtedy ked budeš mať viacej rokov :D
a aké cviky asi? :)))
12 rokov a dieta ?? ... ihned stop !!! vyvijas sa a dieta v tvojom tele spravi len to najhorsie...nechudni ani nic...nemas vela kil...
máš len 12 rokov a ešte určite vyrastieš, čiže teraz by som absolútne neriešila tvoju váhu .... cvičenie ti prospeje, či už na kondičku alebo na spevnenie tela .... ale chudnúť nechudni ... ešte len sa vyvíjaš a urobila by si zle telu
vela kil???
Ani nahodou nemas vela kil. nenechaj sa balamutit tym, co vidis v TV a casopisoch. Cvic, to ti postavu spevni, ale nesnaz sa schudnut. Si este vo vyvine a hlupostami si mozes dokalicit zdravie...