Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co si mam pripravit jest, ak som cely den prec?

Príspevok v téme: Co si mam pripravit jest, ak som cely den prec?
marjorie

ahojte, je to mesiac, co chudnem, teda skor pravidelne jem a do toho sa hybem... lenze od septembra mi zacina dalsi semester a ja budem dochadzat, to znamena, ze od rana od piatej do vecera do osmej budem odcestovana 70 km a na stravovanie v univerz. jedalni nebude cas, kedze v case obeda prechadzam z fakulty na fakultu.. Potrebovala by som poradit, co s jedlom na cely den... pred par rokmi som takto dochadzala a skoncilo to tym, ze cez den som zjedla nejake dva - tri tousty, co som si pripravila doma a ked som vecer prisla unavena, vyjedla som chladnicku :( chcem sa tomu vyhnut, lebo za ten rok som vtedy pribrala neuveritelnych 10 kg... dakujem vam velmi pekne za vsetky tipy :)

lilyianka

ako ti radí winki, urob si nejaký šalát alebo obloženú bagetu ..... to ťa dosť nasýti a ešte kopec ovocia so sebou ....

winki

Inak ja by som uvítala, keby na školách zriadili nejakú kuchynku (najmä pre externistou). Nakoľko čaj a káva z automatu je ble....a taká mikrovlnka by sa šikla tiež. Môžem snívať :D

marjorie

to s tou polievkou je uplne super napad :D mozem na prednaskach chlipat :D no hej, budem musiet asi len salalatovat.. a dakujem :)

winki

Ja som si takto do školy nosila polievku v termoske :D a väčšinou som si robila domáce šaláty....kopec zeleniny, jogurt, syr, cottacheese, olivy, čo bolo dostupné v chladničke. A tiež som si nosila ošúpanú mrkvu, uhorku, rajčíny, jablká a to som chrúmala počas prestávok.
Dôležité je sa doma ráno najesť, potom vydržíš do obeda.
Poprípade, ak je viac času sme chodili na balené šaláty. Nič moc, ale veľa toho nenavyberáš.