S priatelom sme spolu 6 mesiacov. Som s nim velmi stastna, nevymenila by som ho za nic,ale trapi ma jedna vec. Po 2 mesiacoch som mu vyznala lasku. Povedala som mu,ze ho lubim. On sa tomu velmi potesil, ale neopatoval mi to. Povedal, ze on to este tak neciti, ze potrebuje cas. Tak som to respektovala a nerobila z toho dramu. Avsak odvtedy ubehlo par mesiacov, spoznala som jeho celu rodinu,chodime na rodinne stretnutia, nasi ho maju velmi radi, poznam jeho kamaratov, planujeme dovolenku, jednoducho travime spolu bezstarostne cas. Lenze mne obcas v hlave napadne myslienka, preco mi nevyjadri svoje city slovne? Citim z jeho strany lasku, neustale ma objima,da pusu, ked spolu zaspavame,tak sa prituli,ked spolu nie sme,tak mi zavola, aky som mala den. Ale slovne sa este nikdy nevyjadril, ze "mam ta rad, lubim ta"...Uz som rozmyslala,kde robim chybu,ale neviem na to prist. Ma vsetko, co potrebuje(oporu vo mne, vychadzam so vsetkymi ludmi,ktorych on ma rad,rozumieme si,ja mu neustale hovorim,ako mi na nom zalezi,ako ho mam rada,atd...). Niekedy mi pripada, ako keby nevedel, co je laska,som jeho najdlhsi vztah, lebo jeho predchadzajuce skusenosti neboli najlepsie,priatelky mu boli neverne. Ked zacnem nieco riesit ohladom citov,pride mi,ako keby to nechcel,alebo skor nevedel riesit. Lenze ja viem,ze mi veri a on sam mi to povedal. Bojim sa,ze co ked to z jeho strany nepride? Mam sa ho spytat,ci mas uz lubi,ako su na tom jeho city, alebo este cakat?kolko?...viem,ze chlapi nemaju radi tlak, alebo len naznak tlaku...ale mne chyba istota,chyba mi pocut to aspon raz za mesiac,to vyznanie lasky... A nie som tinedzerka :)
Je to vzajomne?
A prečo by si mu to nemohla povedať?
dakujem Vam :) ...ja som tu aj pisala,ze je to pre mna nieco nove, lebo v predchadzajucich vztahoch som mala partnerov,ktorym nerobilo problem vyjadrit city aj slovne. Preto som zaskocena. Ja by som mu aj najradsej dnes povedala,ze ho tak velmi lubim....kedze to odomna nepocul uz par mesiacov,ale nechcem ho vystrasit,alebo mozno aj samu seba,zeby mi to este neopatoval...mozno aj toto ma trosku mrzi,ze mu to nemozem povedat,viete ake to je,ked vam je s niekym tak krasne,ste stastni a v noci pred spanim si poviete "milacik lubim ta"...
agnes998 :)))
AfterEight - No máš tu rôzne názory no myslím, že sa zhodneme... Netlač na niečo na čo nemusíš a váž si to, že máš vzťah. Čo ja by som za to dal.
su chlapi, co su prakticke typy. mala som kolegynu, pestovana styridsiatnicka, mala super chlapa, dospievajuce deti. jej muz ju lubil ale nikdy jej to nepovedal. nikdy jej nekupil kvety, nebol proste vobec romanticky zalozeny. ale opravil v Byte ked bolo treba a pod. bol prakticky zalozeny. jej ale ta romantika hrozne chybala a nakoniec ho zacala podvadzat. to je ale uz o inom.
dakujem agnes :)
ale mne ide o slovicka mam ta rad,lubim ta...nie sme deti preboha. a slovo milujem je pre mna,nieco velmi,velmi vazne. tam este ani ja nie som. Mam pocit,ze mi nikto nevie poradit. Na jednej strane mu mam dat cas, nemam sa pytat,lebo to muzi nemaju radi. Na druhej strane nemam cakat. tak co mam robit? :) mam pocit,ze mi niet pomoci...
after: ak ti na nom inak nic nevadi tak toto neries. niektori chlapi to nepovedia nikdy, to ale nemusi znamenat ze to tak necitia. vzdy je lepsie, ked tu lasku citis a nehovori ti vyznania, ako keby to bolo naopak. hovoril by ti lubim ta ale boli by to iba prazne slova. mozno ti to raz povie ale mozno ti to nepovie nikdy. moja Rada, vobec to neries. ak s tebou planuje do buducnosti tak to je to hlavne.
mimulus - ty si vsimnes kazdu zmenu na mne. vsimnes si aj ked budem mat novy uces? :-)
Čakať? To môžeš čakať celý život :) Ale ako myslíš...ak by ťa nemiloval tak nemáte vzťah! Dôvera, láska, komunikácia intimita ti budú musieť stačiť...
Nepotrebujem to vobec pocut stale :) Cakam len na to prve...mna len mrzi,ze on vie,co citim,kedze som mu to pred par mesiacmi povedala,ale on sa odvtedy k tomu nevyjadril. bola by ina sitacia,keby som mu ja doteraz nevyjadrila svoje city,to chapem. Jedine co mi teda asi zostava, je len cakat...