S priatelom sme spolu 6 mesiacov. Som s nim velmi stastna, nevymenila by som ho za nic,ale trapi ma jedna vec. Po 2 mesiacoch som mu vyznala lasku. Povedala som mu,ze ho lubim. On sa tomu velmi potesil, ale neopatoval mi to. Povedal, ze on to este tak neciti, ze potrebuje cas. Tak som to respektovala a nerobila z toho dramu. Avsak odvtedy ubehlo par mesiacov, spoznala som jeho celu rodinu,chodime na rodinne stretnutia, nasi ho maju velmi radi, poznam jeho kamaratov, planujeme dovolenku, jednoducho travime spolu bezstarostne cas. Lenze mne obcas v hlave napadne myslienka, preco mi nevyjadri svoje city slovne? Citim z jeho strany lasku, neustale ma objima,da pusu, ked spolu zaspavame,tak sa prituli,ked spolu nie sme,tak mi zavola, aky som mala den. Ale slovne sa este nikdy nevyjadril, ze "mam ta rad, lubim ta"...Uz som rozmyslala,kde robim chybu,ale neviem na to prist. Ma vsetko, co potrebuje(oporu vo mne, vychadzam so vsetkymi ludmi,ktorych on ma rad,rozumieme si,ja mu neustale hovorim,ako mi na nom zalezi,ako ho mam rada,atd...). Niekedy mi pripada, ako keby nevedel, co je laska,som jeho najdlhsi vztah, lebo jeho predchadzajuce skusenosti neboli najlepsie,priatelky mu boli neverne. Ked zacnem nieco riesit ohladom citov,pride mi,ako keby to nechcel,alebo skor nevedel riesit. Lenze ja viem,ze mi veri a on sam mi to povedal. Bojim sa,ze co ked to z jeho strany nepride? Mam sa ho spytat,ci mas uz lubi,ako su na tom jeho city, alebo este cakat?kolko?...viem,ze chlapi nemaju radi tlak, alebo len naznak tlaku...ale mne chyba istota,chyba mi pocut to aspon raz za mesiac,to vyznanie lasky... A nie som tinedzerka :)
Je to vzajomne?
Spamätaj sa, zamysli sa nad sebou a prestaň chalana prudiť so svojimi emocionálnymi výlevmi a budete v pohode.
napr, ja tiež nie som typ, ktorý by tieto slová lásky musel hovoriť, od partnera ich mám rada, on mi ich však hovorí častejšie ako ja jemu ... asi nie tom taký ten emočný typ ako on ..... skôr lásku vyjadrujem činmi ako slovami ..a neboj, priateľ ťa určite ľúbi, len nemá potrebu ti to hovoriť, určite z neho cítiš, že je to tak :)
ja ked mam frajera, tak sa ho aj kazdu hodinu pytam ci ma lubi a beda mu ak povie nie!!:-)
Dakujem,dakujem :) velmi mi pomohlo sa aj takto vyrozpravat,mam jasnejsiu mysel.akurat ideme spolu sa prejst. ahojte
tak sa ho spytaj, ci mu nebude vadit ak mu to obcas povies, vysvetli mu, ze Rada hovoris co citis si proste taky typ. a ze ti nemusi na to nic hovorit. on urcite povie ze ano mozes, tym padom nebudes za tu, co nedodrzi slub a tiez on nebude citit nijaky tlak z tvojej strany v tychto slovach lebo bude vediet ze ti nemusi na to odpovedat
Lenze ja som mu to povedala,a ako som pisala,aj som mu povedala,ze mu to znova nepoviem dovtedy,kym to on nepovie mne,aby sa necitil pod tlakom ( uz som pisala nizsie,ze viem,ze to bola chyba) a on musi na mne vidiet,ako ho lubim, ako nanho pozeram,ako ho neustale prekvapujem malickostami,ja by som mu zniesla aj modre z neba...
Ak mu nevyjadríš lásku tak si zase môže myslieť, že ho neľúbiš...
Mas pravdu,musim prekonat ten strach,ze to jednoducho (Este) tak neciti...Trapi ma to, nevyjadrovat mu lasku. Ved snad aj on to pochopi,ze som taky clovek,aky som a city musim vyjadrovat aj takto...
Ak cítiš že ho ľúbiš tak mu to kľudne hovor...to nie je tlak ale musíš sa zmieriť s tým, že ti to nebude možno opätovať... Asi by som ti nemal radiť...
Lebo si myslim,ze keby mu to hovorim raz za cas, bral by to ako nieco co MUSI opatovat,chapete,ten tlak. Ja rozumiem,ze niekomu na lasku treba viac casu,kym budete 100% presvedceny, hlavne po takych zlych zazitkoch co mal on. A ako som uz pisala,bojim sa,ze on by mi to neopatoval,alebo by na to nic nepovedal...A vlastne som si "naserkala trosku do ust" lebo ked som mu to vtedy 1.x povedala a on,ze to este tak neciti,som povedala,ze mu to teda nepoviem,dokym on to tak citit nebude a to som nemala...viem,ze to bola chyba