Co je s mojou menstruaciou?

Príspevok v téme: Co je s mojou menstruaciou?
Marianka

Mam 19 rokov. Menstruaciu som dostala v 15-stke, prsia nemam skoro ziadne - velmi male (A-B kosicky). Asi rok sa mi stalo par krat to, ze mi menstruacia vynechala aj par mesiacov (2 niekedy 3). Viem, kedy mam dostat menstruaciu. Vzdy pred menstruaciou ma zvykne boliet brucho a mam zlu naladu. Aj tento mesiac to tak bolo (priblizne v dnoch, kedy by som mala menstruaciu dostat), ale menstruacia neprisla - iba nejaky svetlunky vytok tam bol. Ale nic ine. Moze nieco so mnou byt? A tiez ma boli obcas brucho mimo menstruacie.
Davnejsie som bola u gynekologicky kvoli obcasnym bolestiam brucha, ale ta mi nic nezistila. To vysetrenie, ako som pocula nebolo kompletne. Napr. ziaden odber krvi, prehmatanie brucha - nic. U svojho vlastneho gynekologa som este nebola. Tamtu gynekologicku som navstivila preto, lebo mi to prikazali lekari v nemocnici, kde som bola hospitalizovana. O tej gynekologicke som pocula, ze nie je dobra. Moze mi nieco byt?

deda

mavala a mam to aj ja .zistili mi ze menzes nedostavam preto pretoze sa mi vlastne vobec netvoria vajicka.nakoniec musim mat vyvolavacku.nie je to nic prijemne ani dobre vraj pojdeme na hormony skus pit caj z alchemilky lekarskej a mysieho chvosta.mne to pomahalo ja na to uz troska kaslem mam 3 deti.no vysetrit sa urcite chod dat

gashty

to nie je dobre co pises...vyhliadni si vlastnú gynekologičku kde budes pravidelne chodit.neodkladaj to.ked ti nieco je,prelieci to,ked nie aspon ta upokoji.vela stastia :))