Ahojte. Cvičením na stepperi sa chudne alebo zväčšujú svaly? Chcela by som schudnúť zo stehien, zadku a bokov. Podarí sa mi to cvičením na stepperi? (ked budem cvičiť cca každý 2. deň 20 min) + niekedy chodím korčulovať. Dakujem za každý názor :)
Stepper
A ešte prosím kto s tým máte skúsenosti, je lepší ten bočný stepper alebo ten normálny? idem si kúpiť druhý lebo tento mám požičaný-ten bočný. Tak ktorý radšej podľa vás? :)
zo steppera som mala vacsi zadok, nic pre mna.
kardio (stepper) na vahu + posilka na pekne krivky a kazdy sa ti za zadkom obzre ;)
No tak som sa trošku podcenila, včera som šlapala 40 minút a dneska 50. A budem cvičiť každý deň (ak sa mi nepodarí tak aspoň 5-6 krát do týždňa). Tak takto by to snád mohlo ísť :)
20 min. je velmi malo...to sa eeste len rozbieha faza spalovania kalorii, vsetko co robis az po 20 min....ja cvicim na najsilnejsich obratkach min. 40 min. a citim sa potom super.... neviem sice porovnat ci chudnes lebo ja som stihla tak nemam z coho ale urcite...ved spalujes Kalorie
cvičíš, alebo posilňuješ podľa toho, ako si ho nastavíš www.stepper-steppery.com
a co tak kazdy den si 20 minut zabehat ? :)
Prosím, poradíte mi niekto? :/