Potrebujem vaše skúsenosti, názory a ešte neviem čo..... pred 5 dňami sme mali s priateľom nechraneny sex... ja som sa urobila, ale on nie (vždy keď to naňho príde, včas ,,ho" vytiahne.... dá sa povedať,že to bol náš prvý sexuálny kontakt... už 6 dni mi mešká menštruácia... čítala som tu už veľa diskusii o tom, že ak ma žena svoj prvý sex, tak menštruácia jej môže meškať aj 3 týždne...mam aj svoje stále príznaky - naliate prsia, vyrážky na tvary, brucho ma ale nikdy neboli... ide ale o to, že som čítala, že mužské ,,kvapôčky šťastia" obsahujú aj spermie... zase nie každý s tým súhlasí... som z toho popletená a hlavne NERVOZNA! tak mi dnes priateľ kúpil tehotenský test...pre istotu... urobila som si ho, vyšiel negatívny.. na návode je napísane že po 5 dnovom odstupe by mal byť presný... môžem si byť už 100% istá? či je to malý odstup? Prosím fakt o rady ... mam len 19, takže malo skúsenosti... keby mi aspoň menš. tak nemeškala... je to dosť stresujúce....
Neskúsená - vystrašená
a hlavne 5 dní je este nič :)
Ďakujem :-)... už som pokojnejšia... len 5 dni od toho je asi malo na to, aby mi ten test ukazal spravny vysledok..aj ked na nom je napisane, že stači 5 dnovy odstup
niesi tehotná ked ti aj test vysiel negativne aj vsetko to nasvedcuje, toto sa stavalo aj expriatelke casto :) netreba na to myslieť, a skús si hodit do googlu ako \'\'privolat\'\' menstruaciu, Ja mozem poradit : dnes vecer sa supni do horucej vane , vydrz v nej chvilocku, mozes si dat poharik cerveneho vinka, a ono to príde :)
má ešte niekto nejaky nazor?hmm? pomohlo by
ale to mi pride take divne, žeby sa to zo stresu tak posuvalo? keď som mala pred maturami, 2 mesiace do zadu, som bola nervozna jak pes.. a nič, všetko v pohode ....
to pravdupovediac neviem ..ja si to na sebe už nepamätám, ale možné to je ..lenže tebe sa posunul len kvôli nervom, kvôli ničomu inému, pretože si stále nahováraš, že môžeš byť tehotná, aj keď to tak nie je .... ešte raz opakujem, ak máš príznaky, ktoré značia príchod menzesu, tak menzes príde, len teda možo nie dnes, ale zajtra, pozajtra, popozajtra .... ale príde
no však presne o to ide... že žena ktora je tehotna nemože mať už hned v prvom tyždni priznaky typu vieme akeho... a je pravda, že po prvom sexe sa može menzes posunúť?
prosím ťa po 5 dňoch už chceš mať tehotenské príznaky? to je dobrá sranda ... samozrejme, že to nie je možné ....inak uhniezdenie vajíčka v maternici netrvá tak málo ale cca 7-14dní ...
a ešte jedna vec ma napadla, aj keď ani na to sa nedá 100% spoľahnúť, ale pred menzesom má žena neplodné dni, plodná je najviac v strede cyklu, v ktorom ty si nebola
tak lebo na inom chate som čítala, že predmenštruačne príznaky sa podobaju tym tehotenským... ale tak zase na druhej strane tehotná žena, ktora je v 1. tyždni nemôže mať hadam hned príznaky toho, že je tehotna... daktoré to zistia až v 2 mesiaci
no 5 dní po styku skôr nie ako áno ..... ale pozri máš všetky príznaky menzesu ..sama si to popísala, tak fakt nerieš ... načo sa stále stresuješ? uvidíš, že menzes ti onedlho príde ... len sa skludni ..