Ahoj!
Mám 14 rokov a cítim sa hrozne osamelý. Začalo to asi pred polrokom, myslím, že to súvisí hlavne s tým, že si neviem nájsť babu ani poriadnych priateľov. Mám 3 kamarátov, nepoznám ani jednu babu (tak aby som si s ňou pokecal). Nemyslím si, že som nejaký vyslovene škaredý alebo hnusný, proste taký obyčajný chalan. Takisto je problém v tom, že nikto nemá také záujmy ako ja napr. história, basketbal, modelovanie atď. Proste rád by som bol normálny chalan čo má babu a aspoň 20 kamošov. Nie je to nejaký závažný problém ale bol by som rád ak by ste pomohli.
Pocit osamelosti
20 kamošov ešte nič neznamená, myslím, že je mať lepšie troch a dobrých, na ktorých sa môžeš spoľahnúť ako 20 falošných .... a babu? aj to časom príde, si ešte mladý, tak sa neponáhľaj
mas 14r. este mas cas na frajerku-nechci ju silou mocou len preto, aby si sa nou chvalil pred kamosmi alebo len preto, ze ini uz frajerky maju...ked budes starsi prides na to, ze to je trapne a vobec nie spravne...ozajstni kamarati ta budu brat takeho aky si ci s frajerkou alebo bez frajerky a nie je dolezite kolko kamaratov mas, staci mat jedneho ozajstneho, s ktorym sa mozes bavit, robit hluposti a atd. a ty nie si osamely sam si pisal,ze mas 3 kamaratov...osameli ludia su ti, kt. uz nemaju v zivote vedla seba nikoho ani kamaratov,ani rodinu...ale ty na tieto veci prides ked budes starsi :) okrem toho este ta caka stredna skola a mozno aj vyska a tam ziskaj tiez kamaratov a nie malo, takze klud ti spravni ludia sa v tvojom zivote budu postupne objavovat :)
Nechcem byť zlá, ale myslím, že ty proste chceš byť strašne oblúbený a čo ja viem čo a chceš aby každý vedel že máš babu ako keby každý vedel že máš dajme tomu auto! Ale to nie len tak, chváliť sa pred kamošmi, mám babu aha! proste nie si na to ešte....