Ahojte. Mate niekto nejake skusenosti ake doplnky je dobre uzivat pri vysadzani AD typu SSRI? Rozmyslala som nad rybim olejom a lecithinom. Mate este nieco overene? Kedze este malu davku liekov beriem, lubovnik este nie je vhodny, si myslim.
Aké doplnky pri vysadzovani AD?
Nuz nenavykove SSRI a SNRI zaroven je vytazok z lubovnika, konkretne s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Moja zena to berie, ked ma mat nejaku stresovu situaciu alebo davy, ktore neznasa. Samozrejme, kedze to nie je navykove, berie to len v case potreby. Ucinok je asi 2 hodiny po zobrati a trva vyse 8 hodin. Dana davka je narazova a nesmie sa opakovat castejsie, ako raz za den.
Pravidelne pouzivanie neodporucam, nakolko spotreba neurotransmiterov kolise velmi v zavislosti od stresu. Takze doplnat sa ma len v case potreby.
Ten pán, čo som si všimol - RNG, ten radí v tejto oblasti...
No veď ti to stále píšem :)
dpk1 dakujem :)
Vysadzujem pomalililinky :) pod dohladom psychiatra. Len mam pocit, ze by to chcelo daku doplnkovu podporu, nejake to placebo :)
Treba ísť na kávu! :D
neviem, ci je nieco skutocne ucinne, ale ak ano, urcite Ti psychiater poradi. Ja som sa pred casom hlupo rozhodla vysadit ich sama bez poradenia so pschologom, prekonala som to s asi tyzdnovymi priznakmi, ktore som tvrdohlavo prebijala liekmi proti bolesti a sebazaprenim. Samozrejme som sa pokusala znizovat davky postupne, ale potom ked som to dobre zvladala som uz nedala ziadnu davku a mensi serotoninovy syndrom prisiel. Bola som niekolko mesiacov bez AD ale teraz znovu beriem. Preto hovorim, ze by o vsetkom mal vediet psychiater a treba sa s nim intenzivne radit.
:) káva?
Drzim palce zewa!