Aké doplnky pri vysadzovani AD?

RNG

Nuz nenavykove SSRI a SNRI zaroven je vytazok z lubovnika, konkretne s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Moja zena to berie, ked ma mat nejaku stresovu situaciu alebo davy, ktore neznasa. Samozrejme, kedze to nie je navykove, berie to len v case potreby. Ucinok je asi 2 hodiny po zobrati a trva vyse 8 hodin. Dana davka je narazova a nesmie sa opakovat castejsie, ako raz za den.
Pravidelne pouzivanie neodporucam, nakolko spotreba neurotransmiterov kolise velmi v zavislosti od stresu. Takze doplnat sa ma len v case potreby.

zewa

dpk1 dakujem :)
Vysadzujem pomalililinky :) pod dohladom psychiatra. Len mam pocit, ze by to chcelo daku doplnkovu podporu, nejake to placebo :)

cruz

neviem, ci je nieco skutocne ucinne, ale ak ano, urcite Ti psychiater poradi. Ja som sa pred casom hlupo rozhodla vysadit ich sama bez poradenia so pschologom, prekonala som to s asi tyzdnovymi priznakmi, ktore som tvrdohlavo prebijala liekmi proti bolesti a sebazaprenim. Samozrejme som sa pokusala znizovat davky postupne, ale potom ked som to dobre zvladala som uz nedala ziadnu davku a mensi serotoninovy syndrom prisiel. Bola som niekolko mesiacov bez AD ale teraz znovu beriem. Preto hovorim, ze by o vsetkom mal vediet psychiater a treba sa s nim intenzivne radit.