ahojte :) chcela by som saz niekým porozprávať o pocitoch z kníh a zároveň aj sa opýtať či nemá niekto niake evitovky v podobe e-knih ...Ďakujem vopred
Knihy Evitapressu
Mna velmi oslovila Mrcha na koni.... ta kniha je docela hruba a uprimne nesla som spat dokym som to nedocitala :) vsetko mi bolo ukradnute :) ano ta vsetko alebo nic je perfektna tiez som to citala na jeden sup :) toto chybalo slovensku :) konecne sa mam naco tesit:) vzdy na dalsi knizku...
Na tej zavislosti sme podobne:) knizky mozem citat dokola:) Sushi v dusi bola vyborna kniha aj kvoli pribehu ale pacilo sa mi ze som sa naozaj vela dozvedela aj o inej kulture, bolo to velmi zaujimave:) Knizky Vsetko alebo nic a jej pokracovanie milujem !!!! Linda, Vanda, Jakub - najlepšie postavy ake mohli byť, chcem s tymi dvoma babami sediet na tej terase :D :)) Tancovali 5septembrov je tiez vyborna knizka aj ked zaver som ocakavala aj ked mozno nie presne na tej osobe... ani si asi neviem vybrat:)) ty ktore knizky ??
dakujem super velmi si to cenim :) ktoru mas najoblubenejsiu? ja som doslova nanich zavisla :) v tych knihach je realny zivot a oto sa mi pacia viac
Ahoj, nemam evitovky v podobe e-knih. Prečitala som väčšinu evitoviek a rada sa s tebou o tom porozprávam. :)