Muzi co je pre vas sexi a antisexi na zenach

MultiLevel

Maju sa tu asi vyjadrovat len muzi, ale pridam saa :D
Ja neznasam na zenach tu neskutocnu zlobu a zavist, co mnohe maju...Ta nesmierna zaslepenost, naivita, neschopnost priat druhym, to ako neznesu aby mala ina nieco lepsie a krajsie....Brrrr
Bohuzial, ja som sa napriklad pocas skoly stretla s tymto druhom bab. Jasne, mam aj vela kamosiek, ktore su perfektne, ale akosi som vzdy nadabila na baby strasne nevyrovnane, zavistlive, ktore si nesmierne robili zle medzi sebou. Ich oblubenou disciplinou bolo vybrat si spomedzi seba tu slabsiu a pripominat jej pravidelne vsetky jej chyby, vysmievat sa, ponizovat.
A mala som aj spoluziacky, ktore nezniesli, ked si clovek kupil nieco nove. Ked som dostala zasnubny prsten, do tyzdna mali prsten aj vsetky ostatne....A to je len zlomok vsetkeho. Toto je pre mna iritujuce a nepoznam nic, co by bolo viac antisexi. A co sa tyka konkretne vyzoru, tak najhorsie su odhalene krize v kratuckych bundickach...blee
A krasne je, na kazdom cloveku, ked sa vie usmievat aj napriek tomu, ze zivot nie je ruzova zahrada, ked sa clovek dookola nestazuje, ale snazi sa zmenit sposob svojho zivota, myslenia...A vzhladovo je na zenach sexi, ked makaju na svojej postave :) A pritom k tomu netreba celu plejadu posiliek a strojov. Prosto ked je zena sebavedoma a vyzaruje z nej charizma, nema potrebu sutazit s muzmi a nie je prehnane naladova

Marilynka

Som zena ale aj mne sa zda sexi na zenach ked sa usmievaju!!!!!

myslim, ze vtedy clovek aj zabudne co ma na sebe ak vam niekto venuje uprimny usmev...

no podla mna v mojich ociach je sexi moj muz:)))) ale urcite ked vidim pekneho muza vsimnem si skor ten vyraz tvare... obocie, pery a tu vaznost v sebe... pohlad aky ma...

antisexi:

hlupe zeny...co robia sceny, uskriekane, ovce ktore opicia celebrity, kobry ktore ked vidia bohateho sa zacnu vlnit a koketovat, je to trapne a vtedy sa aj ja zacnem hambit ze som zena...

no a make up? ciste masky...to neznasam na zenach...
proste prirodzenost a v jednoduchosti je krasa...

muzi: hmm co potrebuju dokazovat aky su chlapi, ktory sa hraju a prezentuju ako macovia...zacnu rozpravat aky su borci, kolko zien omakali a podobne...no a z duse neznasam ak muz ukazuje co vsetko ma a kde bol a aky je bohaty..uf trapne

vyzor, no nagelovany a vymodeny ako zeny...

Cindy35

haha, ake naroky na zeny. co keby sme radsej napisali, co je antisexi na muzoch.. to by boli dlhe zoznamy :-))))

napr. pot, smrad, ranny dych.. ach ani to tu nejdem rozpisovat

winki

Väčšina sa zameriava na oblečenie, doplnky, make up, vlasy. To sú naozaj tieto povrchné a prchavé veci dôležité pre vás?

Sexi: charizma (a tá môže vyžarovať aj z upratovačky na verejných wc v handrách zo sekáču a zlomeným zubom :D)

Antisexi: sebalútosť, trpiteľský výraz, ponižovanie seba samej, nedostatok sebadôvery.

Mimulus

Podľa mňa môže mať žena oblečené čokoľvek pokiaľ nemá v hlave úplne na.rané! Najviac antisexi pre mňa je ak vidím krásnu ženu, pekne zladenú a keď otvorí ústa tak sa mi zahmlí :DDD No des...na tomto treba v prvom rade popracovať. Výzor nie je všetko :)

Nataly_07

Vcera som sa na to pytala priatela a povedal, ze okrem takych tych ´vseobecnych´ veci (ako napriklad ked si zena nevie zvolit oblecenie vo vhodnej velkosti/je zanedbana/neupravena/ci nebodaj spinava) su prenho antisexi na zene gumaky (to pripusta iba na festivale), pudlove nohavice, pyzamove nohavice vonku, cizmy typu Uggs (to vola topanky ku kurom :D), dalej ked ma zena olupany vyrazny lak, infantilne tricka s kreslenymi postavickami, take hnusne telove silonky vdaka ktorym vyzeraju nohy ´figurinovito´, drevaky, zabky, tenisky na klinku, nepacia sa mu ani vzorovane leginy, ak je zena od hlavy po paty obrandovana obrovskymi napismi, nepaci sa mu ani ak ma zena na sebe prilis vela vzorov, napriklad leopard s tigrom a tiez ak zena nosi fake kabelky/oblecenie, ak fajci, opija sa, je prilis vulgarna. Celkom dlhy zoznam. :D
A sexi mu pripadaja ak zena dokaze zvyraznit to co je na nej pekne, ak je jemne nalicena, ak ma jemne zvlnene dlhsie vlasy, vysportovanu postava (nemusi byt za kazdu cenu fitneska ale nech nie je uplne mlandrava), jemne opalenie, teda vlastne ak sa o seba celkovo stara, ak ma dobre zvolenu vonu, elegantne oblecenie, pekne doplnky.. :)

Slušný chlap

fgddzz... áno antisexi je aj tmavé opálenie ako z microvlnky a piercing po tele bleeeeee Marecek čomu sa smeješ ??? Žabky na ženách neznášam no sexi.

p.d.

Ak ma niekto velmi peknu tvar, tak to je pre mna sexi. Ak sa clovek pozrie do peknej tvare, tak hned mu je lepsie, ale pozriet sa na derave zuby nie je prave prijemne:)))