Muzi co je pre vas sexi a antisexi na zenach

AG572

Mne sa na muzoch nepacia odtiahnute tricka, a este ked tie tricka maju potlac s nejakymi glitrami, no hnus!! Nepaci sa mi ak chlap nosi tu trapnu kapsicku s jednym uskom (akoze ala mam prachy) trapne! Potom nepacia sa mi spicate topanky, ked pride do mesta na kavu v tych takych klasickych botaskach urcenych na sport, neznasam tetovanie, a vygelovanych typkov z hlucnom aute, ak chlap chodi do solarka tak to uz je uplny des, a nafuknute svaly je tiez pekny grc a vobec svaly nejake prehnane nemusim, ked je chlap dlho neoholeny zanedbany, velke brucho, prstene, retiazky, nausnicky (to je hnus), oblecenie XXL, melir alebo akekolvek farbenie vlasov, dlhe vlasy (nejake nezavisle typy grc)smrdi po nejakom jedle, grga a pozera po kazdej slapke.
Sexi: je prirodzenost, stihla vysportovana postava, uzsie rifle (nezmasam ak si chlap na seba da siroke rifle a este aj sed niekde medzi kolenami) pruhovany svetrik, stylova hodinka dobrej kvalitnej znacky, tricka v tmavych farbach, kosele pruhovane, kockovane,
A najviac sexi je: muzska charizma, pridzene spravanie troska jemna hamblivost ked je pri zene ktora sa mu paci, romantik, pracovitost je velmi sexi a spravne nazory na zivot. A hl. ked si stoji za svojim slovom!

Slušný chlap

Karamba _ ano tie prvé moc obtiahnuté ako to môžete v tých teplotách nosiť veď ta vaša kundica sa musi pariť žiaden prístup vzduchu. Potom mate plesne a zápaly . Tie druhe sú ako gate to už rovno v nohavičkách choďte von. Nieje lepšie nosiť v tých horúčavách sukne? Pindura by sa mala vetrať nie saunovat.

Aja02

Karamba, zastávam ten názor, že nech si každý oblečie čo chce, ale tie obrázky na ktoré si tu dala odkaz sú vrcholom hnusu a vyzerá to lacno a nevkusne. Toto si naozaj oblečie len nejaká zúfalá duša.

lilyianka

akože nemali zlú postavu, ak by spevnili, tak ok , a keby mali tanga, tak by to úplne inak ukázalo .. takto sa zdeformovali zbytočne .. a ešte napr. nepochopím, prečo pri športovaní niekto musí vyzarať ako z katalógu ...takých tam dnes bolo .. jedna pierkové náušnice v ušoch, druhá také kraťasky ak na obrázku a podprsenka ani nevravím ..celá vonku .. make up ako na oslavu .. nechápem to ... a tiež nechápem, keď sa dievčence namaľujú keď sa idú kúpať ...

Lulita

oni si asi neuvedomuju, ze na slnku to proste presvita :D a najma ak si baba xl kupi leginy m, to tu tkaninu tak roztiahne, ze z toho su takmer silonky

lilyianka

ja som dnes videla a hneď 2x aby mi nebolo ľúto dievčence s čiernymi presvitajúcimi legínami a pod tým biele celé nohavičky .. ach jaj

Lulita

ved tie druhe z obchodu nie su az take kratke, su normalne, v lete tiez v dlhsich nechodim, ale zase polky mi netrcia, to by som sa uz hanbila, tie poznamky pocuvat :D

Slušný chlap

Ja teraz v lete neznášam na babách tie ultra kratke kratasi a sukne až vám polky vidieť. Niektoré saobliekate ako stetky, najmä tie sople dospievajúce. Byť váš otec tak vas vyplieskam na holú.. a tie vystrihy a podprdy čo ma taká sopla kozy vychadzovat .