Mám PPP?

Príspevok v téme: Mám PPP?
miiija+

Čaute chcem sa opýtať že či je normálne že vždy keď sa na seba pozriem tak si pripadám tučná, držím diety a veľa cvičím. meriam 167 a vážim okolo 54kg a chcela by som schudnúť aspoň pod 50. Donedávna som neriešila či je to ok, ale v poslednom čase má občas môj brat pripomienky že som anorektička a pod., čo ma dosť trápi lebo inak máme super vzťah. ĎAkujem

Wanillka

vebe má pravdu !
ja som kedysi mala tiež ako ty 167 cm a 52kg a neuvedomovala som si to ale bola som dosť chudá. už som trochu pribrala
.. existujú dôležitejšie veci ako poondiate čísla na váhe ..
ľudom ktory ta maju radi je jedno či máš 50kg či 54, budú ťa mať radi tak či tak a ked budeš mať tých svojich 50kg možno ti budú lichotiť slová ako si schudla ale to je tiež iba chvilkovy pocit stastia a zistis ze su dôležitejšie hodnoty.. len prosím nespadni do anorexie.. ta choroba ti za to nestoji ..

vebe

Mozno mas k tomu sklony. Davas si nespravny ciel. Pri vyske 167 cm je 50kg malo. Odhliadnuc od cisiel, dolezite je co citis, citis napriklad, ze ta neustale prenasleduju myslienky na tvoju hmotnost? Riesis neustale co si zjedla a ked nieco zjes citis vycitky a citis sa zle? Mas pocit ze v zrkadle vidis tucnu dievcinu? Skus si uprimne odpovedat aspon na tieto otazky. Kup si knihu Mentalni anorexie, precitaj si ju a uprimne si odpovedz ci si sa v tej knizke sama nasla, ci tam pisu tebe. Ak ti na samej sebe zalezi,ak chce byt naozaj stastna, hladaj cestu ako z toho von. Najdi si ine zmysluplnejsie ciele nez je dosiahnutie 50kg, najdi si krajsi zmysel pre zivot nez neustale diety a ciel 50kg. Diety pri tvojej vyske a hmotnosti a nezmyselny ciel 50kg je cestou nikam, je marnenie casu a energie vo svojom inak peknom zivote. Daj prec zrkadlo aj vahu, nauc sa poznat sama seba a svoje telo bez toho aby si kukala stale na rucicku vahy a do blbeho zrkaldla

lilyianka

tak tvoj brat ti vraví, že si anorektička a ty chceš schudnúť ešte viac ako 4 kg?no nejak mi to nejde do hlavy ... podľa mňa máš dobrú postavu, ak cvičíš, tak aj pekne vyformovanú ..