Dnes som dostala menstruaciu.. Skoro som skolabovala od bolesti od rana od Piatej som nic ine ako vracala a bola na velkej nerobila.. Uz to trva velmi dlho, brala som kvoli tomu aj antikoncepciu, ale z tej som mala bud krce v nohach alebo migrenu.. Tabletky aj kvapky vyvraciam, uz naozaj neviem co by mi mohlo pomoct. Som zufala, nechcem toto prezivat kazdy mesiac, je to naozaj najhroznejsia bolest.. poradi mi niekto?????? dakujem
Bolesti bolesti bolesti
Bolestiva menstruacia, a az taka, ze sa plazis po zemi, je sposobovana, Trigerpointami, nachadzajucimi sa b hlbokom brusnom svalstve, Iliopsoas. Tie by bolo treba vysetrit v case, ked menstruacia pominula. Ak sa chces viacej dozviet, co vsetko mozu trigerpointy zapricinit, zucastni sa prezentacie o bolestiach a najnovsich vyskumov ako sa ich zbavit, vo Zvolene 16-teho marca 2013. Zahlasit sa treba dopredu na ...zdravebrucho...vstup je volny
myslim,že tento problem može ukončit tvoj gynekolog.je nato taka injekcia a prvy den menzesu skoro celi prespiš,ale aspon nebudeš takto trpiet.je vela žien s tymto problemom,ale každa tu bolest inak znasame.a prečo neberieš hak?nejaku slabšiu,ale dr.ti pomože lepšie ako my!