Ahojte, prosim vas potrebujem poradit.Chcem si kupit zehlicku na vlasy CHI,je zevraj velmi dobra a skoro vobec nenici vlasy.Mam aj od tejto znacky pripravky na vlasy ktore su uzastne.CHcela by som teda od vas nazory na tuto zehlicku.Mate niake skusenosti? :)
Stoji okolo 100 az 150eur.
Zehlicka na vlasy - CHI
No rozhodla som sa pre GHD nakoniec :)ake pripravky pouzivate? Myslim znacku a podobne.
Ja som pouzivala CHI sampony,Joico sampon.A mam aj bezoplachove kury ako olejceky a podobne. :)
Mne sa zda, ze ta ghd bola predsa len setrnejsia k mojim vlasom.... ale kompenzujem to bohatou starostlivostou o vlasy..
Ahaa :) A nevies mi povedat ktora je lepsia? Ktora nici menej vlasy?
Tak to mas urcite aj zo slniecka :) cez leto vsetky tak povedzac bledneme :). Ghd zehlicky vraj nenicia vlasy... teda to som nasla na roznych forach a diskusiach, ked som si zhanala pred kupou informacie o zehlickach. Ale ja som spoko aj s CHI.
Actafool1
Dakujem :) Ja znicené vlasy nemam,len mi zacinaju konceky velmi blednut a su znicene trocha.Strihat vlasy si chcem az po lete a preto chcem teraz novu zehlicku ktora nenici velmi vlasy
Simi... podla mna obe tieto znacky su uplne skvele :)
Ja si zehlim vlasy pravidelne cca od 15stych (mam 22) a vlasy mam stale huste, zdrave, krasne.. Je to vsetko o starostlivosti a výžive zvnutra :)
To je zvlastne a tie co maju rovne by chceli kucerave :):)
Ja si nezehlim koli tomu aby som to raz nelutovala a chcela naspat svoje vlasy :(
o.m.g@
Mne sa viac páčia rovné vlasy :) Viem že každá žehlička vlasy ničí,ale počula som o týchto dvoch čo ničia najmenej :)
Ahoj ked mas take pekne vlasy naco si ich zehlis??Aj ja mam pekne kucerave vlasy a nezehlim si ich mne osobne aa viac pacia kucerave.Nechcem nikoho tymto urazit :)
A kazda zehlicka nici vlasy len niektora viac a niektora menej :)