Mate rodinu, mate kde byvat, mate dobru pracu, ale zivot vas nebavi, nieco tam chyba, nieco co mozno ani neexistuje. Ako sa motivovat aby mal kazdodenny boj so zivotom vyznam aj nadalej ?
99 zo 100 ludi ma nebude chapat, takze sa spytam takto:
Ako sa radovat so svadobnych darov, ak nikto netrafi vasu chut (alebo potrebu)?
Ako sa motivovat?
V tom prípade rozumiem. Ja som to celé zhrnul do jednej vety - Život je pisoár.
Stavím sa, že do 24 hodín sem pribudne aspoň 5 optimistických rád, ako sa tešiť z bežného pisoárneho dňa.
to posledné asi bola len metafora, či nie? :) inak chápem, tiež mám "takmer všetko" a cítim sa strašne prázdno. Nedokážem sa už tešiť ani z toho keď sa mi podarí niečo o čo sa dlho usilujem, taká nejaká apatia.
Numlock, to bolo pre ludi, co povedia "uzivaj si to co mas, rodinu, pracu a bud ticho a drz hubu a najdi stastie sam v sebe, maj sa rad a lbabla"
proste, predstav si, ze ti niekto na narodeniny daruje cervene alebo modre ferrari, ale tebe to radost neprinesie, lebo za
1. je na to vysoka poistka a zerie vela
2. proste ty si chcel odstavovac..
uz chapes? :)
tj. zivot ti sice dava "vela" ale "dava" ti to "nespravne"
tj. mas rodinu, ale proste chces zenu, ale nie a nie najst,a ak aj najdes, nechce ta a neexistuje len tak sa prepnut a hladat inu (to je blbost, sorry).
co potom? ako sa potom motivovat do zivota ?
da sa docasne lutovat, ale to naveky nejde, lebo ak sa clovek prilis dlho zdrzuje v mociari, utopi sa (alebo v pohyblivom piesku, no :D )
uz chapes viac? :)
Chcel som sa tešiť, že sa našiel ďalší odraz v mojom zrkadle, no posledná otázka ma zmiatla.