Mate rodinu, mate kde byvat, mate dobru pracu, ale zivot vas nebavi, nieco tam chyba, nieco co mozno ani neexistuje. Ako sa motivovat aby mal kazdodenny boj so zivotom vyznam aj nadalej ?
99 zo 100 ludi ma nebude chapat, takze sa spytam takto:
Ako sa radovat so svadobnych darov, ak nikto netrafi vasu chut (alebo potrebu)?
Ako sa motivovat?
mna dokaze "nastvat" alebo skor stale len sklamat, len nieco, co stratim a je to neobnovitelne..
tj. pes sa vyvala v blate 5 minut po hodinovej kupeli = nevadi, mam dalsiu hodinu, len sa najem a mam energiu na to.
rozbijem pohar, nevadi, kupim krajsiu sadu.
pokazi sa fotak, nevadi dam reklamovat..
atd :D proste vela veci sa kazi, to si ani nevsimam, poviem si "ok" a idem dalej :D ani ma to nezstavavi (asi ako zastavi vlak 1 heliovy balon) :D
ale su veci, ktore su extremne vzacene a neobnovitelne, napriklad vztahy (ci uz rodinne alebo partnerske) a tam ak sa nieco pokazi, tak je to prakticky nemozne opravit.. a to je proste citlivejsie (albo citlivejsia tema, problematika) ako nieco cosa da nahradit :)
alebo ako by som to napisal :)
preto ma neuspech/sklamanie v tomto extremne zoziera a pozri sa ako musim trolovat, aby som nedokazal uvaozvat nad niecim inym :) i ked kazdym napisanym slovom som myslienakmi inde :)
Lulita
paradoxne mna nerozhadze nic, aj keby mu teraz sused vyhodil byvanie do vzduchu :D
a rozliate mlieko, pohoda, to je na dennom poriadku :D dve lave ruky..
ale henten opisany problem (vztah), tam je to ine :) tam to kontrolovat nedokazem, a nie je to ani take ze rozhadze, ale skor sklame (nie nastve), ale proste ze "beznadej, ale ok a co teraz?"
ale ak by som nic nerobil, urobil by nieco niekto iny :)
zostali a povedala som si, ze tie, co som stratila doplnim novymi :p nevzdam sa, urcite veci mat budem a hotovo, aj ked sa mi uz stalo, ze som nieco velmi chcela, alebo ma stvalo a jeden den ma nieco osvietilo a ja osm pochopila, preco nieco nemam a uz ma to stalo menej, resp. nejaky pokoj prisiel na dusu
kratko som s nou, dufam, ze nas nepresadia :))
ale sam si ich vytvaras, mna rozliata smotana do kavy, ci nepodareny kolac nerozhadze, kto nic nerobi, len ten nic nepokazi :p
mat dobru kolegynu je na nezaplatenie :) tiez som mal pracu kam som chodil len pre 1 kolegu, co stale robil haluze..
a mozno bolest je len prirodzeny varovny signal, ze zijeme :)
co tvoria nahrdelnik zivota, aj ked niektore popadali a neviem ich najst
nj, starneme :D ale aspon ti nejake zostali :)
no presne...ked dosiahnes ten vyssi level, ti to bude prirodzene nemat ocakavania, ale sme len ludia...takze...nie je o com...bolest tu bola je a bude, kym nepolavime vo svojich - ocakavaniach
zas nemam nadmieru vysoke ocakavania, skor nieco neutralne (uz teraz tie pocity krotim, inak by sa to nedalo vydrzat/prezit s tym), lebo sklamanie pride vzdy, kazdy den, napr rozlejem mlieko :D (alebo nevyslaham vajicka na kolac dostatocne :D )
ale aby som bol chladny v tomto, to si neviem predsavit, ako na to..
na to, som, uz, raz, hold, prilis blby, aby som na to dosiel :)