Nepriťahuje ma, ani to neiskrí tak, ako pred tým.

Príspevok v téme: Nepriťahuje ma, ani to neiskrí tak, ako pred tým.
Lili14

Ahoj všetci. Mám 20 rokov a mám istý problém. Mám priateľa, s ktorým sa poznám od mojich 16. Hneď medzi nami preskočila obrovská iskra a niečo ma k nemu neuveriteľne ťahalo, všetko bolo úžasné, no ja som bola primladá, takže sme vzťah radšej neriešili. Skúšali sme to, no stále sme sa rozchádzali. Keď som mala 18 dali sme sa dokopy a sme spolu neuveriteľne šťastní, dokážeme sa o všeličom rozprávať, veríme si, máme spoločné záujmy aj priateľov, no.. je tu jeden problém, že mi ide v poslednej dobe často na nervy a dosť mi vadí, keď sa chce so mnou milovať a podobne. Neviem čo mám robiť, bojím sa, že by som o neho mohla prísť a ani netuším prečo sa mi toto deje. Naozaj ho milujem, alebo si to len namýšľam? prečo ma už tak nepriťahuje ako pred tým? dá sa tá iskra, čo bola na začiatku znova získať? PROSÍM pomôžte mi... za všetky názory ďakujem.

Lili14

prepáčte, že odpisujem až teraz, skôr sa mi nedalo. Ďakujem veľmi za všetky názory .. ja len dúfam, že je to naozaj len také na pauzu.. a asi to tak skúsim urobiť, ale skôr pauzu ako takú, že len chvilku bez seba pár dní.. pretože áno paprika trávime spolu takmer každý deň .. a whiteamerika .. ani neviem prečo, keď sa spolu rozprávame a hovorí mi niekedy veci, ktoré by som najradšej nepočula alebo čo.. ale nerobí to určite schválne to viem.. len potom mi ide celý aký je na nervy. Som dosť tvrdohlavá a keď ma raz nahnevá, tak potom mi ide celý deň na nervy.. asi je ale chyba vo mne v tomto :/ .. skúsim tú \"pauzu\" a uvidím... a alanya ďakujem najviac za názor, začala som dosť premýšľať nad týmto vzťahom a určite máš pravdu. Dúfam, že to bude časom v poriadku.... ešte raz všetkým díky

alanya

Podla mna to je prirodzeny stav.vztah a aj laska sa meni na inu a ludia by mohli mat kusol viac fantazie a chuti experimentovat a hrat sa spolu a ladka ta prvotna pritazlivoost sa meni vzajomna potom na tom treba Apracovat inak sa spozmavat.to by ludia sa rpzvadzali po kazdych 7mich rokoch aby boli stastny a nonstop boli po cely zivot vzajomne ocareny to sa neda a potom biologicky clivek nie je monogamny tvor.po case nie su si ludia rovnako pritazlivy ale menia sa otazkou je len komu co chyba ako sa s tym vysporiada a ake priority ma.niektory sa rozcadzaju kazdych10rokov aj skor uz nie je pre neho vzrusujuca levo uz dlho ju ma pri sebe.niekto sa preto nechce rozist niekto sa chce rozist dobre je ak podobne typy sa najdu.

Lulita

pauza vyriesi pocity, bud ti bude chybat a pochopis, ze je ten pravy, alebo nie a podla toho, co citam, podla mna nie je, nemilujes ho, prvy priznak, ze zena muza nemiluje je, ze sa s nim nechce objimat, milovat

whiteamerica

podla mna preto, lebo to ludia chcu aby to tak bolo :)
tj. ak tovja otazka znela, preco vztahy dopadaju takto ako doapdajua su prestavky nutne - preto, lebo to zainteresovani chcu.
tj. nepritahuju sa, lebo sa nechcu pritahovat.
ak by chceli, hladali by risenie az do poslednej kvapky krvi a nikdy by nelutovali ten boj.
lebo ak raz sa s niekym dam dokopy, tak pojdem vytahom aj do pekla aby som nasiel odpoveda na to, preco to nefunguje :)
menenim partnera vela neziskam, len problem odlozim.
tj. malo snahy, malo obety, vela lenivosti :)
to je moj nazor na to :)

paprika@♥

Aj ja mam svoj nazor na otazku preco ale sem to nieje vhodne pisat takze asi tak ale aj tak by som chcela vediet od nej odpovet

whiteamerica

ked ine riesenie nie je, tak treba riskovat.
keby mam skocit z utesu do mora, bez toho aby som vedel ako hlboka je voda, skocim, radsej skocim ako keby mal zozrat medved napriklad :)
to je hop alebo trop :D

ale k teme no :)

teoreticky je vela rieseni, lenze myslim ze v praxi ludia to riesenie nejak neprijimaju. osobne byt v takejto situacii, tak pohladam dovod, preco jej leziem na nervy.

preco ti lezie na nervy ?