Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mzdy - ako s tym zacat pracovat, ked nemam prax

Príspevok v téme: Mzdy - ako s tym zacat pracovat, ked nemam prax
Adulka

Dobry den,
spravila som si kurz MZDY A PERSONALISTIKA, chcem zacat pracovat ako mzdova uctovnicka. Pripadne ako pomocna mzdarka, kedze nemam zatial ziadnu prax, ako zacat? Mam 30 rokov,chcem sa niekam posunut, zacat robit nieco, co ma bude bavit a naplnat aj do buducna. Co by ste v mojom pripade robili? Kamaratka mi poradila ist sa opytat do nejakych uctov.firiem. Je to dobry napad? Kde sa ist opytat? alebo co spravit... kazdy predsa nejak zacal, aj ked viem, ze v dnesnej situacii je to s pracou tazke...ale nejake riesenie musi byt, dakujem za kazdu radu...

janulik266

fungujeto na 100 %, prave som skoncila strednu skolu a hovorili nam o tom v skole a viem o tom dost informacii mam to aj nastudované...

Mimulus

janulik266 - tú pax podľa mojich informácií zrušili presne ako rekvalifikačné kurzy. Nefunguje to už 3 roky.

janulik266

pre teba je velkom nevyhodou to ze mas nad 26 rokov..pretoze pre mladych prave do tych 26 úrad prace poskytuje absolvenskú prax, kde je podmienkou 3 mesiace na úrade prace a ta prax trva 3-6 mesiacov...no skoda pre teba to je uz nepodstatné...

musís hladat dalej ved mozno dakde ta zabore aj bez praxe (ale to asi skôr iba po znamostiach)

Mimulus

Skús úrady práce alebo si do googla zadaj -,, kde získať prax. Podľa mňa sú také stáže... voľakedy takúto prax ponúkali aj úrady tým, že ťa zaradili do istých firiem kde toto robili ale ako to funguje teraz? Ak budeš behať po firmách tak si narobíš len hanbu - skús rozposlať životopisy cez net a uve´d tam, že nemáš prax :)