Chcem sex, ale bojim sa

Príspevok v téme: Chcem sex, ale bojim sa
wert

Priatela lubim a velmi by som s nim chcela mat sex, citim sa na to, ale bojim sa, ze aj ked pouzijeme kondom stane sa nehoda a otehotniem. A je mi trapne, ak by k tomu doslo, po sexe ho zvozit aby skontroloval, ci nebol kondom prasknuty alebo dierka niekde. Bohuzial je to jedina forma antikoncepcie, ktora momentalne prichadza do uvahy. Prosim nesudte nemajte hlupe poznamky, poradte.

Sito

Kdo sa boji ze otehotnie nemoze bit predsa pripraveny?Ani kondom ani antikoncepcia nemozu zarucit na 100% ze tehotna nebudes

Kvety zla

ak hovoris ze je to jedina forma antikoncepcie ktora prichadza do uvahy, predpokladam ze si prilis mlada aby si mala sex. existuje tolko roznych sposobov ako sa chranit, nie iba kondomy a tabletky - kondomy nevyhovuju kazdemu (napriklad ani mne nie). ja kondomom nedoverujem a kazia mi pozitok zo sexu.

laurora

Zvozit ho zato aby skontroloval kondom? :O OMG! Ty mas prosim ta kolko rokov? ved ten kondom skontroluj ty, nie?
Zena by mala mat sex, ked je nato pripravena, nie ked sa boji, ma predsudky a pod. a ty sa mi teda nezdas, zeby si bola nato pripravena :) Tu je najdolezitejsie poznat svoje telo a bat by si sa nemusela, kondom je vtedy dost bezpecny...

yyxxcc

Tak ak sa teda bojíš, to znamená že nie si ešte 100% pripravená ;)
A stále to môžete urobiť aj tak, že tesne predtým ako "vybuchne sopka" ho dorobíš ty ;)