MOŽEM????????????,

Príspevok v téme: MOŽEM????????????,
mona555

Ahojte,
môžem zobrať prvú tabletku antikocepcie hocikedy, alebo musím počkať na menzes?? Čo sa stane, ak ju nevezmem v prvý deň menzesu??? Ale ju vezmem teraz, keď nemám menzes??? Problém je v tom, že menzes mávam nepravidelne a doktor mi nechce pichnúť vyvolávačku... Ale mi hovorí, aby som počkala na spontánny menzes... Ale toho sa ja nedočkám... Prosím poraďte.. a máte nejaké skúsenosti s Belarou?

mona555

ved jasné, že to pochopí... ale sem sa tešili, že si ete pred mojím odchodom užijeme a ak to pojde takto... tak fakt z toho nič nebude...

mona555

práveže ja sa preto nestresujem... cez leto idem preč a na posledný mesiac-jún som chcela ešte brať HAK, a keď budem takto čakať na to..., tak aj prejde celý mesiac... a ako to vysvetlím priateľovi....

janaj

V každom prípade by si mala počkať na menzes. HAK sa predpisuje aj na úpravu cyklu. Určite sa dočkáš svojich dní, to len teraz sa ti zdá, že čas je nekonečný. Len HAK neber ako lentilky! Lekár vie čo hovorí.

danuska1406

skusenosti nemam ale ja na tvojom mieste by som si pred pouzivanim antikonc. dala do poriadku cyklus a az potom by som nad niecim rozmyslala skus porozmyslat nad pricinami