mohli by ste mi poradiť aké cviky najviac pomáhajú na stehná chcela by som zhodiť zo stehien vďaka za rady
Ako najucinejsie schudnut zo stehien - cviky
No, ja som sa vážila a mám po včerajšku(vážim sa každé ráno) o kilo viac!!! Neviem, prečo. Bola som spokojná ako som včera jedla a aj 4 dni za sebou som cvičila 30 min vkuse. Ja neviem.
no pitny den sa dnes nekona...este s jednou kamoskou sme sa dohodli ze si dame pitny den na zaciatku noveho tyzdna..cize v pondelok...a ze uz pojdeme do toho naplno...co sa tyka stravy aj cvicenia...
zostavim si jedalnicek a cvicebny plan na tento tyzden a ide sa do boja...
dnes doobeda iba bilinne caje bolela ma velmi hlava =( nemala somchut ani na jedlo...teraz som sa naobedovala ryza+dusene maso...a neskor sa uvidi
no tak vcera som aj cvicila a dnes som velmi dlho spala...teraz som sa dovazila a vaha mi ukazuje 67 kg...zeby som porazila magicku hranicu 67,4?=)dnes mam na plane ten pitny den a nejake ovocie
O.K. Aj ja idem cvičiť. Tak zajtra.
no utekam..idem este cvicit a potom relaxovat...prajem prijemny vecer...a ked chces zajtra si dame vediet
gratulujem k tym 2 kileckam =)ja som uz zufala =( stale sa mi vaha drzi na 67,4 kg...zajtra si dam len pitny den..potrebujem ocistu...raz do mesiaca si taky davam...tak uvidime ci sa kilecka rozbehnu smerom dolu...a na orbitreku ako dlho cvicis?ja sa rozhodujem ci si ho kupit alebo nie...mam doma steper a stacionarny bicykel ale musim oprasit =)
už som tu. Ja som začala po svojom asi takto: R - zelený čaj, celozrnná žemla
D - ovocie
O - o 13.00 celý aký je
V - o 17.00 normálna, len malá porcia
o 20.00 keď som hladná(vždy)si dám ovocie
-každý deň sa snažím cvičiť 30 min. na orbitreku.
-vynechaala som sladké, biele pečivo, vyhýbam sa mastným jedlám
-po týždni sú 2 kg dole
pavlusa si tu?
ahoj...
vies co papam 4-5 krat denne(ovocie, sladkosti len doobeda), velmi vela pijem(voda, zeleny caj, bylinne caje)zatial necvicim iba prace okolo domu, v zahrade...
takto sa mi podarilo schudnut 6,1 kg a ubytky som tu niekde uz pisala...
suzen, poďme chudnúť spolu!!!
Čítam, čítam a tvoje poznámky sa mi páčia.Chcela by som vedieť ako si teda upravila stravu?