Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako najucinejsie schudnut zo stehien - cviky

mukuska

mam orbitrek, ale ten akosi neucinkuje. teda kazdy den pol hodiny-dve hodky, podla toho ako sa mi chce, ale za dva roky som tym dala dole kilo a moj trener mi vravi ze to aj tak nepomaha lebo frekvenciu nemam dobru a bla bla bla..

ALE!!!!

jedna vec mi uzasne pomohla. dva tyzdne, a vidim vysledky! vymenila som vytah za schody a kazdy den 200 skokov cez svihadlo. ano, NECHCE SA MI A TO STRASNE ale pre krasu sa trpi :)

hsshhs

ahojte, kto chce schudnut, mam overenu recepturu, co vas stojiii minimum,, a to fakt,,,,ak naoyaj chcete schudnut,,, musite pit vela vody,, ano viem, to ste uz poculi veeela krat, ale ak chce niekto vediet, presne ako, tak nech sa ozve nech to tu zbytocne nerozpisujem, ked to nebude nikto citat

ninaa18

ahojte.....chcela by som vas poprosit o radu....mam 17 rokov 168cm a 70kg....na moj vek a vysku je to privela....drzala som us aj niejake diety...ale dlho mi to nevydrzalo....strasne by som chcela schudnut lebo us nechcem zazit dalsie leto v rifliach ...a bes kupaliska....prosim o rady....a vopred dakujem

suzen20

toto presne poznam!jedavala som super..nebola som hladna..cvicila som..tak som si povedala ako sa dobre citim a bum priprata som bola ako som sa odvazila...to su take obdobia...raz to ide hore, raz dole...potom sa to ustali..vaha trosku stoji a potom sa to pohne zase dolu...len to nevzdavaj...

mne napriklad teraz veeelmi dlho stala vaha..
uz som sa rozhodla ze dnes si urobim predpripravu na pondelok...doobeda caje...potom obed ktory som uz mala a do vecera zase iba caje a vecer pojdem cvicit...a zajtra zase podla rezimu..4-5 krat denne a v pondelok dufam ze vydrzim ten pitny den...

no aj ja sa vazim kazde rano...ale uz to asi nebudem robit pretoze potom som sklamana..=(niekedy..ale ked mna to tak velmi laka ci som trosku isla z vahou dolu tak sa vzdy aj tak odvazim =)

a mozem sa ta spytat na tvoje miery?vek, vahu, vysku a ciel?