Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako najucinejsie schudnut zo stehien - cviky

zuzula12

Pridam moju skusenost. Nechudnem, ale stale som mala silnejsie stehna. Fakt, ze som kedysi robila fitnes a nohy mam salnate, ale nikdy sa mi nepodarilo zo stehien schudnut. Az teraz, ked som tehotna. Nezvladam nic sladke, namiesto cvicenia vela chodim a schudla som 2cm zo stehien (z celkovej vahy 2 kg). Nejem malo, petoze nezvracia, len nejem NIC sladke. A este robim mierne posilnovacky na zemi. K tomu vsetkemu mi zmizla celulitida, co ma tesi - hoci zachvilu zacnem priberat, takze dobehnem vsetko:-)

hsshhs

cawte, chodi sem este dakto? hmm,, baby ako ste na tom, mne vaha zastala, snazim sa cvicit, ale dakosom leniva,,, este by sa zislo to dako stiahnut dolu. :0(

beky19

ahoj tak ja som vcera porusila lebo ma priatel pozval na pizzu, cize som nemohla odlat lebo sme mali vyrocie :) no co uz ale dnes to ide celkom fajn a ty ako? co si dnes mala?

hsshhs

tie schody robim ajja, je to dobre, a kardio cvicenia su dobre to som odporucala, ...kedysi sa to volalo aerobne, teraz su to kardio.

scania

posilnovaním zpáliš tuk svalovinu naberieša ale pre ženy to vyzerá velmi neesteticky,stehná zhrubnú akoby sa naplnia.Ale najlepšie je kombinovať aerobne cvičenia, vytrvalostný beh na stehna aj schudne stehno-spáli tuk a zostíhly sa nir ako pri samotnom len posilňovaní.Najlepšie by bolo keby si mohola kombinovať.Vacsinou pre ženy stehná su problematická partia a pri posilnovaní aj naprie tomu že váha ukáže pokles ti stehná vizuálne zhrubu aj ked ti vlstne len svla naraastie a páliš tuk ,ale nevyzerá to dobre.
Beh do schodov je úžasná vec vyber si najvyššie budovu v mieste kde bývaš sformuje zadok a stehná úžasne budeš mat užasnu prdel a stehná spália.
žial ja so už dávno troska ale budes mat užasný výsledok

hsshhs

treti prispevok zasebou,, to je strasne,, ale este som si spomenula na jednu radu,,,,Precistite si oranizmus len vtedy ak po poslednom jedle AZ PO MIN.2 hodinach vypijete vodu, idealne je po troch hodinach,, hned vysvetlim preco, ako som povedala na precistenie by ste mali mat prazdny zaludok, posledne jedlo, by malo byt lahke, to sa rozklada tie tri hodiny, ak vypijete vodu skor, tak sa jedlo zmiesa s vodou, a mate v zaludku polievku, voda sa vstrebe, cast odide, ale nie vsetko,, a na druhy den ??? VAHA STOJI, alebo UKAZUJE viac. vy tu vodu co vecer pijete nepotrebujete, lebo pijete cez den dostatok vody, ta vecer je ciste len na preplachnutie, preto by mala byt cista, neochutena max.neperliva mineralka.

Zhrnutie. 17.00- lahke jedlo
20.00- pitie vody 0,7-1,5l
do 21.00- behate na zachod (casto)
21.30 cca. idete spat