Ahojte.Potrebovala by som poradiť. Nedávno som spoznala úžasneho chalana. Po čase sme sa dohodli že pojdeme spolu vonku. A tak sa aj stalo. No od vtedy sa mi neozval. A ja neviem či sa mu mám ozvať prvá alebo nie. A ak nie tak dokedy mám čakať ? Ďakujem
Mám sa ozvať prvá?
...a potom asi sa neuvidime 2 mesiace kedze budem doma a nebude škola .... tak neviem
A bolo vam vtedy vonku dobre,co ste robili a ako sa k tebe spraval? Aj nieco bolo?
Ja by som sa mu ozvala,keby som onho stala :-)
a ked sa mu ozve prva a on ju odmietne potom ako sa bude citit??ale ako vidim vsetci jej radite nech sa ozve prva tak nech sa ozve...
Mám 20 a mali by sme sa ešte na chvilku vidiet vo stvrtok ale nie je to stretko. nedohodli sme sa na nom .On by mal byt v praci a ja by som mala isť domov
Urcite sa mu ozvi prva, nebudes hadam dalsi tyzden cakat a polemizovat, ci to vtedy myslel vazne. Ked sa bude vykrucat, ze teraz ma toho vela a pod. vykasli na sa nanho lebo proste ,,nie je z teba az tak paf" :)
suhlasim s numlockom...budes vediet aspon ako to je. mozno on caka ci je z tvojej strany zaujem a ked nic nepodniknes tak sa na to moze vykaslat...nikdy nevies ako to je tak sa mu raz mozes ozvat a zavolat ho a uvidis potom, hlavne nic nikdy v buducnosti nelutovat co sme neurobili lebo to je ten najhorsi pocit...
to je tvoj nazor numlock no moj je trochu iny kazdy ma svoj :-) a kolko mas rokov babmino?
Normálne sa mu ozvi a ignoruj tieto hlúpe rady pre batoľatá. Na záver otázka pre všetkých - Je debilnejšie čakať a potom ľutovať, že som sa neozval, alebo ozvať sa a ľutovať, že viem pravdu?
chlap by mal ukazat zaujem prvy a nie zena moj nazor :-)
podla mna sa mu neozyvaj prva ak bude chciet nech sa ti ozve on a ked sa ti neozve tak sa vykasli nanho :-)