Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám sa ozvať prvá?

zelovoc

ked ju odmietne? neviem, ale keby ja som sa s niekym videla a zavolal by ma zase von tak by som isla ci by som bola uz akoze zalubena alebo brala ho iba ako kamosa...von mozu ist aj ked si sadli iba ako kamarati, ziskat kamarata nie je zle tiez tak preco ked niekto stretne fajn cloveka nechat ho odist zo zivota? treba podla mna ako zena tiez prejavit zaujem ci uz o kamaratstvo s muzom alebo o nieco viac, nie sme z cukru neubudne z nas a nikdy nevies ako to moze este dopadnut...ale je pravda ak by ta hned odmietol tak by som ho uz nevolala von, bud by to bola iba vyhovorka, ze nemoze vtedy alebo naozaj by nieco vtedy, ale ozval by sa potom istotne...

salon

Ked sa mu ozve prva a on ju odmietne,tak ona bude aspon vediet na com je a podla toho sa zariadi,ano bude ju to boliet,ale ako vravim aspon si bude vedoma,ze co a ako. Ved aj o sklamaniach je ten zivot,netreba sa bat celit pravde,ci si toho nazoru,ze treba sa bat a nic nepodnikat? :-)

Babmino

salon boli sme vonku na aute na kopci a pozorovali sme zapad slnka a spln mesiaca a rozsvietene mesto a rozpravali sme sa .... nebolo nic