Intímny zápach muža

Príspevok v téme: Intímny zápach muža
Matthias

Dobrý deň

Mám 17 rokov.Chcel by som som sa spítať čo by som mal robiť keď mi zapácha intímnych častiach.Sprchujem sa každý deň.Len problém je v tom že keď sa spotím tak mi to tam dole smrdí, a to niekedy aj do hodiny až dvoch po sprche.Rozmýšľal som už aj nad tým že som v puberte a že to môže byť zapríčinené aj tým, ale myslím si, že toto je fakt moc.Aj v škole sa niekedy bojím ku niekomu sadnúť.Keď sa sprchujem tak normálne sprchovým gélom.
Pod žaluďou mi to nezapácha. Iba okolo...:( mám to tam aj vyholené, lebo niekde som čítal že to môže byť aj tým že sa bakterie na to ľahšie zachytávajú a potom to zapácha.Prosím len seriózne odpovede. Ďakujem.

Matthias

daniuska: áno je to v tých zhyboch...skúsim ten deodorant teda ak nie idem ku doktorovy.

MOJDRAHY: Nad tými doktormy som už uvažoval, len najskôr som chcel sa tu popítať na to...Lebo je to dosť nepríjemné hovoriť o takých veciach.
Kebyže máš taký problém ako ja, by si nebol najšťastnejší keby si sa cítil trápne pred ľuďmi kôli tomu.Tak druhý krát bez toho vína :)

MOJDRAHY

Ahoj, Mathiasko mam sice pohar vina a odbornost ucitelky mno odporucam odborne vysetrenie u urologa...pripadne koznej doktorky. a vidim v tebe velky potencial ako ocuchavac zaludov a stale sa snazi si predstavit ako si to dokszol, ale stale vidim tu jedicnost a Ceskoslovensko maaaa talent ....good lucky paaa

daniuska

Mas ten zapach akoby v zhybe stehien? Skus tuhy dezodorant po sprchovani si naniest na tie miesta, ak to nie je priamo na pohl. organoch, aby si si nepodrazdil pokozku.

Matthias

No ako po dlhšom čase znova píšem.Ten Dettol nepomáha.Rozmýšľal som či nevyskúšať niečo ako Canesten,Canespor