Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit, ked nevidno svetlo na konci tunela (samovrazda)

Príspevok v téme: Co robit, ked nevidno svetlo na konci tunela (samovrazda)
A2

Dobry den,

vo vseobecnosti nerad otravujem inych mojimi problemami, tak prepacte.

Mojim problemom je, ze coraz viac sa mi pozdava samovrazda. V sucasnosti koncim technicku skolu v Bratislave ale behom posledneho priblizne tristvrte roka to slo s mojim dusevnym zdravim dole.

V sucasnosti nie som stastny a ako sa pozeram na svoju buducnost, nevidim sancu zlepsenia. Som chronicky chory , pravdepodobne tiez bez priestoru na dramaticke vyliecenie.

Ak som kus evolucie len na to, aby som pomohol vytvorit "kvalitnejsiu DNA" a moje utrpenie nikoho nezaujima, tak to mozem rovno zabalit. Aky zmysel ma zit zivot, ktory je plny bolesti ?

V zivote som nepobozkal dievca a taha mi na 22. Podla toho, akym trendom sa vyvyja moje mentalne a fyzicke zdravie, ani s tymto sa nic nestane. Dievca nie je hlavny dovod, ale je cast skladacky.

Napriek tomu ze sa snazim zdravo stravovat, cvicit moj fyzicky aj dusevny stav sa pomaly ale isto zvetrava. Doktori mi velmi nepomahaju, internet s niecim pomohol, ale slava to nie je.

Keby som sa vedel bezbolestne zabit bez toho aby som vytvoril smutok mojej rodine, tento text by som urcite nenapisal :(

Vdaka za precitanie

p.d.

Ja som zistil, že existujú dva druhy sam. myšlienok.
1. vytvorené zlou chemickou reakciou v mozgu (vyvolané veľkým stresom, ktorý dlhšie pôsobil)
- tu odporúčam psychiatra
2. vytvorené tvojim rozhodnutím
- tu odporúčam psychológa
A čo sa týka vzťahov, tak najprv si dobre rozmysli, či chceš byť vo vzťahu. To nie je len o milovaní, ale aj o povinnostiach...

p.d.

Čiže sa dostaneš z dažďa pod odkvap.
A ešte na margo. Ja osobne veľmi obdivujem ľudí, ktorí majú vzťah k technike. Ty si sa nedostal tak ďaleko len preto, že ťa neprešla električka, ak vieš, o čom hovorím:)

p.d.

Ja ti k tomu poviem asi len toľko a bude v tom trochu filozofie. Ľudia vravia, že človek sa nemá sam zabiť. Ja som nad tým veľmi dlho rozmýšľal, hoci prioritne mi neišlo o to, naštudoval som si nejaké filozofie a vytvoril som si vlastnú, možno veľmi divnú, ale je to môj názor na život a asi ho dlho nezmením, lebo všetko ostatné sa mi zdá také málo uveriteľné.
Duch bez tela si neuvedomuje, že nemá telo, čo je logické. Duch s telom je niečo úplne iné ako keby spolu neexistovali - to je naša realita. Po smrti bude znovu existovať len náš duch, ktorý nebude mať ani poňatia o tom, že niekedy existoval v nejakom tele. Ak by sme nemali mozog, tak by nám logicky vyšlo, že všetko - naša pamäť, myslenie atď. je spôsobené len prítomnosťou ducha.
Ak človek zomrie, tak sa jeho duch dostane do nebytia, odkiaľ je vhodený znovu do bytia najvyšším vedomím, čiže Bohom. A to sa udeje presne v súlade s našou karmou.
Ty, ak spáchaš samovraždu, tak sa strašne zaťažíš a tvoja ďalšia existencia bude veľmi nepríjemná.
Tak to cítim, ale možno sa mýlim.