Manzelka ma uz nevzrusuje

Príspevok v téme: Manzelka ma uz nevzrusuje
manzel678

Som uz vyse 20 rokov zenaty. Manzelku mam rad, no nedokazem sa na nej vzrusit. Poslednych par rokov sme si ako-tak ozivovali sex pomockami, sledovanim porna, hranim roznych hier, travenim vikendov mimo bytu, no to vsetko pomaly ustalo. Ma ju rad, paci sa mi, no jednoducho sa mi nepostavi. Poznam cele jej telo, viem presne kedy co urobi, ako co preziva a uz v nej nenachadzm vzrusenie. Zdravotny problem to nie je, lebo ked skusam porno (nie som na nom zavisly, je to asi 1x za tyzden, ked to uz tlaci), tak je to v pohode. Podvadzt ju nechcem, teda aspon zatial, ale sex so zenou potrebujem. Mne sa podari vzrusit, iba ked si predstavim, ze to je nejaka cudzia zena. Co mam robit, viete mi nieco poradit?

LAXMI

Pokial ta vzrusuju cudzie zeny, tak pri nej nemas co robit.
Tebe by sa ako pacilo, ak by s tebou zila zena x rokov a vzrusovali by ju cudzi muzi?

veriaci22

No a presne pre toto vam Pan Bozko zakazal sex, lebo Vam znici kazde manzelstvo. A oni si to pokusaju este ozivit pozeranim porna... to jak stratena je tato civilizacia, este Pan Bozko nevidel.

Tra5dsr

Človek/ľudia žijú v civilizovanej spoločnosti. Takže príroda to celkom nie je. Ale v konečnom dôsledku všetko zastrešuje príroda, aj keď tento názor je prinajmenšom diskutabilný... Jedno je však isté: príroda sa oklamať nedá. Veď aj novodobá technika (atď.) funguje jedine na základe platnosti prírodných (fyzikálnych) zákonov.

Emil 45

Guihgt mas pravdu , mne zomrela zena na nador na mozgu v 42 rokoch a bol by som stastny ju mat pri sebe aj bez sexu , vidiet milovaneho cloveka ako ho zaziva zerie rakovina je nieco strasne , az potom si clovek v hlave vsetko zrovna a vyselektuje prave hodnoty vztahu

sadza

Lolka,

sa zobud. ty asi zijes niekde v jaskyni. Muzi si vyberaju rovnako, ako zeny. Niektori este viac.Zdaleka nemas na kazdeho.

Ararat

Neviem ci je to spravne co teraz poviem,nuz je vedecky dokazane,ze muz ked povedie svoju zenu,jeho sexualny zivot sa uplne zmeni k lepsiemu. (obe strany)
Ten stereotyp ti lezie krkom..mal by si aj Ty zistit,co sa ti na zenach paci a co ta rajcuje,ked to povies svojej manzelke(ak je normalna a miluje ta) urcite sa bude snazit o to,aby ti mohla vyhoviet. (priklad: oblecie si eroticke pradlo,predlzi si vlasy,zacne cvicit,atd.) Za pokus nic nedas. Ked chces tak to pojde a ak nie,chyba bude niekde inde..