KetoDiet

MirkaSiva

Je to to isté ako Express Diet, minuly rok som si to skúsila a výsledky prišli veľmi rýchlo. Držala som viac ako mesiac a schudla som aj kilá, ktoré dlho nešli dole. Čo je v balení a ako prebieha chudnutie je dobre zhrnuté v článku www.mymuzi.sk a pri kúpe som dostala celý návod s jedálničkom. Inok pri tejto diéte môžete konzumovať viacero potravín, toho sa nebojte.

Anita4

Ja som sa s www.ketodiet.sk naučila správne stravovať, pravidelne s vyváženými porciami, najskôr s ich balíčkami, potom s normálnymi receptami :)

Srnka552

Tak na toto by ma už nenahovoril nikto, najhoršie obdobie môjho života a moja cieľová postava trvala asi mesiac a potom som pribrala 10 kíl. Ale každému zapasuje inak .... btw. len aby ste pochopili prečo som pribrala bola to psychika mozgu, ktorá verím, že doženie všetkých vás, či skôr, či neskôr, aj keď uznávam niektorým keto môže vyhovovať.

ibistek

Ahojte, aj ja držím keto diétu, len prípravky mám zo stránky ketofit. Napozajtra to už bude druhý týždeň a zatiaľ som schudla 5 kg :) som na seba hrdá, že sa zatim tak dobre držím. Je to ešte niekto kto ju drží alebo držal? Aké máte skúsenosti po ukončení diéty s jojo efektom? :)

Farnham

Ahoj, dnes mám za sebou úspešne 1 týždeň a jeden deň diety (ketodiet). Schudla som 4 kilá. Jedla som 4x denne len keto jedla, a to: 2x nápoje sladké, 1x polievka a 1x omeleta., medzitým dusenú alebo varenú zeleninu a pila som čaj, neperlivú minerálku a kávu sladenú stéviou.. Môžem zodpovedne povedať, že som nebola hladná. V prvých dvoch dňoch som mala chuť na sladké, lebo som milovníčkou čokolád, ale som sa napila vody a povedala si, že keď som zaplatila 117 eur, tak musím vydržať. Budem držať 6 týždňov ( I. II. a III. fáza.)Mám 59 rokov, v tomto veku už je metabolizmus pomalší. Tiež som nevedela, či mám začať, ale známa držala I. fázu a schudla 8 kíl. Potom ďalšie už nie , len začala sa striedmo stravovať a ubehli už 3 mesiace a má rovnakú váhu. Tak zatiaľ toľko. ˇAk budeš chcieť tak sa ozvi. Pozdravujem

Farnham

Ahoj, dnes mám za sebou úspešne 1 týždeň a jeden deň diety (ketodiet). Schudla som 4 kilá. Jedla som 4x denne len keto jedla, a to: 2x nápoje sladké, 1x polievka a 1x omeleta., medzitým dusenú alebo varenú zeleninu a pila som čaj, neperlivú minerálku a kávu sladenú stéviou.. Môžem zodpovedne povedať, že som nebola hladná. V prvých dvoch dňoch som mala chuť na sladké, lebo som milovníčkou čokolád, ale som sa napila vody a povedala si, že keď som zaplatila 117 eur, tak musím vydržať. Budem držať 6 týždňov ( I. II. a III. fáza.)Mám 59 rokov, v tomto veku už je metabolizmus pomalší. Tiež som nevedela, či mám začať, ale známa držala I. fázu a schudla 8 kíl. Potom ďalšie už nie , len začala sa striedmo stravovať a ubehli už 3 mesiace a má rovnakú váhu. Tak zatiaľ toľko. ˇAk budeš chcieť tak sa ozvi. Pozdravujem

Farnham