Dobrý deň!
Mám 14 rokov a mojim problémom je, že po ejakulácii mi vždy treba na záchod, to je v pohode ale po vymočení sa príde ohromné pálenie v penise, ako keby to bolo niekde v močovej rúre. Niekedy ani nemusím ísť na záchod a začne to páliť, je to asi najhoršia bolesť akú som zažil. Zozačiatku keď som začínal s masturbáciou to bolo v poriadku. Väčšinou vydržím a nejdem na záchod a potom po takej hodine od ejakulácie sa už v pohode vymočím, bez pálenia. Najviac sa obávam polúcie, pretože pred masturbáciou aspoň hodinu nepijem a poriadne sa pred tým vymočím. V noci to ale nejde. Nechcem to povedať rodičom, hanbím sa. Prosím vážne mi pomôžte, veľmi prosím.
Pálenie penisu po ejakulácii (prosím som zúfalý)
Po masturbácií má tež svrbí penis a musím ísť na záchod hned a ešte aj ptm mi aj tak z neho kvapká ešte som z toho nervozny ako to mám vyriešiť?
No ikros, predrecnici maju pravdu. Nehonit.
Navarit si urologicky caj a dva tyzdne premyvat tak dvoma litrami caju denne.
Zvacsa to je problem zapalovy lebo pod predkozkou a v mocovej rure zije specificka flora a lubovolne znecistenie moze sposobit zapal, ktor7 pri podrazdeni pali.
Pod znecistenim myslim spinave ruky alebo iny zdroj napriklad pohlavny styk do analu alebo pohlavny styk s osobou, ktora ma pohlavny styk s dalsimi osobami.
Teda hygiena a neondyt
:-)
ja mám 20 rokov a presne tento istý problém, prosím poraďte
no presne..padaj do kostola ..a nehon chudaka
sak tam neni ziadny problem,prestan ho honit a je po probleme
a vyspovedaj sa,ze si zhresil viackrat a slub,ze sa polepsis