3 klince do rakvy nasho vztahu

Príspevok v téme: 3 klince do rakvy nasho vztahu
Sittti

1./ vobec ho nepritahujem, nema na mna chut, v sexe mu nevyhovujem. (Kazdopadne mam vraj schudnut z bokov,... len do upovedomia davam, mam 159cm, 50 kg... miery zhruba: 85-60-90, proste som hruska, viem, ale keby som schudla z bokov, vyzeram uz ako dieta).
2./ strasne je drze, ze som chcela od neho aby mi pomahal v domacnosti, mame vraj odlisne nazory na spoluzie (starostlivost o domacnost), jedine co maximalne dokaze urobit pre domacnost je 1 umyt riad tyzdenne, 2 krat pozametat. Viac nic.
3./ vela od neho chcem, ak chcem, aby sa trochu v zivote snazil, aby mal iste ciele, iniciativu ich postupne realizovat a nezil len tak ze dojde z roboty (ktora trva 4 hodiny) a sadne za PC, TV, nema vodicak, chcela som aby si raz urobil, alebo hladal lepsiu pracu, vsak raz bude rodina, z takeho platu sa to neda a pod. Proste ja som ta zla, ktora sa vraj rada hra na dospelu tym, ze si urcujem nejake zivotne ciele a snazim sa ich dosiahnut a pracovat na lepsiom zivote.

Myslite ze existuju riesenia na tieto problemy, alebo to proste bez vahania ukoncit po 7 rokoch .... a prepacte, viem ze je tu milion takych tem, postaci mi len par objektivnych nazorov, a nebudem to tu dalej analyzovat .. Dakujem.

xxy

ano, existuju riesenia na problemy co mate. ale to musi chciet on sam a nie ty. a co ked si s nim 7 rokov, ludia sa rozchadzaju aj po 20. ci 30. rokoch.

TinaM

"mame vraj odlisne nazory na spoluzitie" je presne a vystizne. On ma svoje predstavy, nazory a ma/nema vlastne ciele. A ty sa ho snazis preonacit tak, aby zil podla teba zmysluplny zivot. Nehovorim, ze sa ho snazis nasmerovat zlym smerom, ale ak to nechce on, nema to zmysel. To on by mal mysliet na to, ze raz bude zivitelom rodiny, nie ty. On by si mal uvedomovat, ze domacnost je o dvoch ludoch. A pokial nemas vyslovene nadvahu, tak vyzadovat schudnutie je naozaj velmi chaba vyhovorka, preco ho nepritahujes. Tot moj nazor. Myslim, ze sama vies, co je pre teba najlepsie.