3 klince do rakvy nasho vztahu

Príspevok v téme: 3 klince do rakvy nasho vztahu
Sittti

1./ vobec ho nepritahujem, nema na mna chut, v sexe mu nevyhovujem. (Kazdopadne mam vraj schudnut z bokov,... len do upovedomia davam, mam 159cm, 50 kg... miery zhruba: 85-60-90, proste som hruska, viem, ale keby som schudla z bokov, vyzeram uz ako dieta).
2./ strasne je drze, ze som chcela od neho aby mi pomahal v domacnosti, mame vraj odlisne nazory na spoluzie (starostlivost o domacnost), jedine co maximalne dokaze urobit pre domacnost je 1 umyt riad tyzdenne, 2 krat pozametat. Viac nic.
3./ vela od neho chcem, ak chcem, aby sa trochu v zivote snazil, aby mal iste ciele, iniciativu ich postupne realizovat a nezil len tak ze dojde z roboty (ktora trva 4 hodiny) a sadne za PC, TV, nema vodicak, chcela som aby si raz urobil, alebo hladal lepsiu pracu, vsak raz bude rodina, z takeho platu sa to neda a pod. Proste ja som ta zla, ktora sa vraj rada hra na dospelu tym, ze si urcujem nejake zivotne ciele a snazim sa ich dosiahnut a pracovat na lepsiom zivote.

Myslite ze existuju riesenia na tieto problemy, alebo to proste bez vahania ukoncit po 7 rokoch .... a prepacte, viem ze je tu milion takych tem, postaci mi len par objektivnych nazorov, a nebudem to tu dalej analyzovat .. Dakujem.

Sittti

lilyiankaa:

vies, ja som rada, ze robi aspon tie 4 hodiny (co som mu aj povedala) ale prizvukujem mu,ze z perspektivneho hladiska to prosto takto nejde, ze si musi priebezne hladat aj novu pracu (co nerobi).
A presne som mu aj povedala, okey zacnem cvicit,alebo co on chce,a on bude mne doma pomahat, ked by mal zaujem vobec riesit existujuce problemy, no ako vidim, s domacimi pracami s nim nepohnem. Stale mi vykrikuje ze on za tie 4 h.co robi(s detmi) ze to je ako 12stka,...ze sa nemam s nim ja porovnavat, co som 8 h. v kancelarii (ale to, ze robim vysoko zodpovedne veci a clovek musi mat zapnuty mozog na 100% pocas celeho dna, to on nevidi)..kazdopadne,dochadzaju mi uz argumenty a preto uz s nim nekomunikujem, potrebujem byt teraz sama a dat si veci dokopy co dalej ...

lilyiankaa

teda toto mať doma, tak s ním nevydržím ani týždeň .... kašli na neho, je to čistý chuj, ktorý sa v živote nezmení ... on potrebuje ženu, ktorá mu bude stále okolo riti chodiť a nebodaj keby ste ešte mali deti, no zbohom rodina ..ten by si len sadol pred telku a žena staraj sa o domácnosť aj deti ...
je vidno, že s tebou asi byť nechce a podľa mňa mu ide o to, aby ťa poriadne napálil a rozišla si sa ty s ním .. čo by nebolo nič nezvyčajné, keďže takých chlapov poznám .... takže vytýkať ti pri tvojich mierach, aby si schudla .. ako pardon ...
ty od neho nechceš veľa avšak vidíš, že on nie je ochotný pre teba robiť nič .. a keďže už spolu bývate, nechápem ako môže robiť len 4 hodiny .. veď ako správny chlap by si mal uvedomiť, že on bude raz živiteľ rodiny, tým myslím,že ak ostaneš na MD, tak bude treba aby sa náklady pokryli z jeho príjmov ... lenže on jednoducho má v prdeli takéto veci a vôbec to nerieši ...
a ešte jedna vec ..zaujímavé, ako na dovolenku ísť nechce, ale ty už s ínými ísť nemôžeš .. mne to príde tak, že on môže všetko a ty nič ... je to obyčajný sebec, ktorému záleží len na sebe a nie na tebe

Sittti

... no jasne,a ked som mu poedala ze ok, pojdem so znamymi, prip. so sestrou, tak uz bolo velmi zle, az sa so mnou nebavil.

Dobre, stacilo mi tych par nazorov, dakujem vam, idem si pospat a uvidim s akou myslou vstanem (v noci som nespala)...majte sa

Blondula

ked nechce ist s tebou ani na dovolenku,mala si si kupit nove bikiny,saticky,vsetko si obliect,povytrcat sa pred nim,ukazat mu katalog,ze kam ides,pobalit si kufer a dovi dopo !!!! to by si kukala,ako by ho zo stolicky zdvihlo !! :D :D ale zase s takym nemehlom niekam ist,to radsej sediet doma !!

Sittti

oui - a aj o to presne ide, aj to som mu vytkla, chcela som ist toto leto na prvu dovolenku, v zivote som este nikde nebola, situacia mi to nedovolovala, teraz uz zarabam a chcem trosku aj cestovat, uzit si mladost... On jednoducho nepojde ani keby co... To bola dalsia vec co ma zranila... Co sa tyka jeho postavy, vyzera fajn, je sportovec,ale ma to aj v genoch, je chudsi typ, tuk moc nema.... Ale to je vsetko,co je na nom pekne -postava. Kazdopadne mne je uplne jedno ako by vyzeral, ci by pribral alebo nie... ja ten vyzor moc nesudim.