ako je to s antikoncepciou

Príspevok v téme: ako je to s antikoncepciou
ixinka

prosim vas,vie mi niekto povedat,ak bravam antikoncepciu uz niekolko mesiacov vzdy nap.o osmej rano,mozem zacat teraz dalsi balik brat v uplne inom case?a este jedna otazocka..ak beriem hak a nejakou nahodou by som otehotnela,ako to zistim?nedostavi sa krvacanie?a aky by bol tehotensky test?bol by ovplyvneny hak?dik za odpovede,papa:)

Silvinka

prosim poradte mi 8den beriem hak yasminelle a v noci nemam vobec krvacanie alecez den ano a to uz 8 den je to normalne?vplyvaju na tieto tabletky alkohol grepy paralen?a po akom dlhom case sa mozu dostavit neziaduce ucinky?a po akom case mozem mat milovanie bez ochrany alebo bez prerusenia?a ake maju priaznive ucinky tieto lieky?dakujem

markketa

moja pokial neberies napr.antibiotika tak je ta učinnost hak na99,9% a ak nahodou,čo je 0,001%pravdepodobne,tak by si v tom 7dnovom vynechani nezačala krvacat a ten test je ovplivneny hak.

markketa

no vieš čo,až po 5mesiacoch sa to upravilo.tie prve 3mesiace som bola aj ja stale vyhadzana a teraz mam cca dobru plet.

xa

markketa, po akom čase sa Ti upravila pri lindynette pleť? ja beriem mesiac a nejaká som stále vyhádzaná - teda ako doteraz vlastne, ale inak o.k. Či je ešte skoro na najaké zmany - myslím váha a pod? Ďakujem za info.

markketa

može mat,aj nemusi.zaleži čo berieš.ja mam lindynete20 a uživam ich 5mes.a nič!ani nalada,ani nachutenstvo na sex,ani zmana vahy,či prs,uplne pohoda.lepšia plet,upraveny a nie bolestivy menzes.ale kazda sme ina,zaleži ako ti hak sadne.

markketa

ak berieš hak od prveho dna menštruacie,si chranena hned od 1tablety.to prehodenie uživania tiež možeš kludne urobit,aj tak je lepšie uživat večer pred spanim a ta hodina hore dole tiez nevadi.ak uživas spravne,si v pohode.samozrejme ak neberieš antibiotika,vtedy je učinnost hak znižena.ale pri dodržani spravneho uživania neotehotnieš a nemusi ta trapit ta otazka teh.testu.pa

cmuk

No aj ja som si to tak prehodila a nic sa nestalo:))) ale neviem ci sa to ma, ale ked to neprehadzujes stale, len raz tak sa moze podla mna urcite.