Ahojte, nezda sa Vam, ze tej nahoty je uz privela?? Bola som na kupalisku a mam pocit, ze niektori ludia si to tam pomylili s nudaplazou! Podla mna, ak sa chce niekto opalovat nahy, tak nech sa radsej opaluje doma v zahrade, alebo nech ide na vyhradene miesto ako nudaplaz a nie na kupalisko, kde su rodicia s detmi. Mam pocit, ze niektori to uz prehanaju. Co si myslite vy?
Nahota!
TinaM - na Slovensku je už taká anarchia, že nuda pláž sa to už volá všade :D
A je to povolene-uplne sa vyzliekat na kupaliskach? Lebo po meste tusim nahy clovek chodit nemoze a ani na verejnych priestranstvach-len vyhradenych=nudaplaz. Ale opravte ma, ak sa mylim, je to len moj pocit.
jasne ,nechavam sa fotit aj pre casopis ... no nie je na nom napisane ,ze je vyhradne len pansky !!
nevadi mi ,ze svoje telo ukazujem ,kazdy ma moznost vyberu a pokial je pre niekoho moje nahe telo nemoralne ,ci pohorsujuce nenutim ho ten casopis kupovat
no a moj oco ? :-/ ano, ten mal velky problem respektovat moje rozhodnutie ,ale nakolko vie ,ze mam urcitu hranicu ktoru neprekrocim ,tak sa nemusi bat o moju nemravnost
a 5a20 mi este ani nenalozil, vraj neni treba :))
A to sa nechávaš fotiť pre pánsky kalendár ci pánsky časopis Popotvorka ? Nevadí ti zesvoje telo ukazuješ cudzim ľuďom? Ja byť tvojím otcom dostaneš 5a20 na holú prdel. :)
Popotvorka tak ty fotíš akty ? :0)
Mimochodom co som si sama vsimla z nudaplazi, najvacsiu potrebu vyzliekat sa maju prave ludia, ktori po vyzleceni neponuknu pohlad na krasne telo, ale skor na hory slaniny, vraskave telo, medzi nohami nejaky zakrpateny pipik, zeny uz v starsom vacsinou babkovskou veku. Neviem preco je to tak ale vyzliekaju sa len ti najskaredsi.
nie je nad pocit naha sa kupat vo vode, ja nosim len spodok bikin, ked idem k jazeru, prsia si zakryjem rukami, ked idem do vody a vo vode plavem hore bez, proste to mam tak rada, nebudem sa obmedzovat :p
tak ja by som sa neopalovala hore bez a to fotim na nahaca ..ale proste ,ked je okolo mna kopec ludi mam pocit, ze ocumuju .....a nejak mi nevadi ,ak sa ludia obnazia, nevidim nic nemoralne na nahote, skor mi vadia lacne pózy, kde sa zena doslova ponuka
Nakoniec všetci budeme zase chodiť ako Adam a Eva v raji :)
Ako ja som taky prirodzene hanblivy typ, nikdy by som sa na plazi nevyzliekla a nemusim ani mat nahacov vokol seba. Na kupaliska nechodim a tak neviem o tom, ze uz sa tam ludia uplne povyzliekali, no na take kupko by som nesla, bolo by mi to neprijemne. Presne jak hovoris, nech si maju nudaplaze, to mi je jedno, ale nech sa nevyzliekaju uplne vsade a nech respektuju aj ludi, ktori nemusia byt obklopeni holymi prsami, vaginami a penismi. Nahota je mozno prirodzena, tak sme boli stvoreni ale zas ani po ulici a do obchodov nechodime nahi, v busoch necestujeme nahi, do prace nechodime nahi ani na pracovne porady, snad kazdy pochopi preco, napriek tomu ze sme sa taki narodili.