Ahojte, nezda sa Vam, ze tej nahoty je uz privela?? Bola som na kupalisku a mam pocit, ze niektori ludia si to tam pomylili s nudaplazou! Podla mna, ak sa chce niekto opalovat nahy, tak nech sa radsej opaluje doma v zahrade, alebo nech ide na vyhradene miesto ako nudaplaz a nie na kupalisko, kde su rodicia s detmi. Mam pocit, ze niektori to uz prehanaju. Co si myslite vy?
Nahota!
potvora ma paranoju, to si nevsimaj chalice
A co je s ip, nerozumiem? To patrilo mne?
No tak nejako som to myslel :)
Zase, aby ste si nemysleli, ze chodim oblecena v dlhom plasti od hlavy az po zem. Aj ja si najma tieto horuce dni rada obleciem suknu konciacu 2-3cm nad kolena, tricko s odhalenym chrbtom a na ramienka, ale to co ma byt zakryte aj zakryte zostava v porovnani s niektorymi babami.
V dnešnom svete plnom nahoty je krásne vidieť občas na dáme nejaké tie šaty alebo niečo tak primerane zahaľujúce. Jasné, že človek si skôr všimne holé pupky a výstrihy až po kolená ale potom o čom to je? Ešte nebodaj, keď nemá v mozočku nič... Tak to je úplná hrôza :D
roznorodost respektujem a nie je potrebne menit ip ja sa rada pozrem superom do oci .... nie som zbabela
pekny den prajem :)
Ja len v zaujem predchadzania konfliktov s tebou, kedze sme uplne odlisne ako nebo a zem. :)
ale nie ,zartujem ...... jasne chalica je to v pohode chapem :)
aaaaamen
Treba sa prestahovat do mesta. :) A nieviem v akych zapadakove to byvate, ale dediny v okoli mesta kde zijem, sa baby viacej odhaluju ako v meste az to posobi vulgarne.
Co sa tyka nahoty, tak je normalna v partnerskom zvazku. Nahota na verejnosti nema co robit, zase treba mat urcite hranice za ktore sa nejde. Niektore casti tela by mali zostat len v sfere intimnej nie verejnej.
A tiez co sa tyka casopisov a reklam s nahotou tak som zasadne proti. A popotvorka k tebe sa ani nejdem vyjadrovat...