Dobry den!
Mam naliehavu otazku a velmi prosim o akukolvek radu, tip a podobne. Pracujem v Ziline na smeny a bral som sichtu aj za kolegu, tak sa mi natiahla praca na 3 dni. Dnes som mal mat volno, tak som si povedal, ze vybehnem vcera vecer von s kamaratmi. Dost som popil a nejak som si v tom stave vybavil jeden privat. Viem, strasna blbost, no som single a verte mi, bezne to nerobim. Bola to moja druha podobna skusenost v zivote. Pri klasickom vaginalnom sexe som mal cely cas natiahnuty kondom, no na zaciatku a i na konci mi baba robila oral a vtedy som kondom nemal... Takto to bolo az do vyvrcholenia. Niekolko hodin na to som si v hornej cast praveho semennika nahmatal nejaku hrcku - je to obla leskla vyrazka (nie cervena, skor svetla), pripominajuca vriedok. Je to v oblasti inych malych bodiek - takych tych tukovych, no toto vyzera inak, ma to iny tvar a je to o dost vacsie. Tipujem tak pol centimetra. Nie som si uplne stopercentne isty, ci som to tam nemal aj predtym... Sex som nemal dost dlho pred touto nocou (asi 3 mesiace...). Je prosim vas mozne, ze by sa takto rychlo prejavila nejaka choroba? Co by to podla vas mohlo byt? Velmi pekne dakujem.
Leskla vacsia vyrazka / vriedok na semenniku kratko po sexe
Snazil som sa to zoomnut, aby islo najma o tu vyrazku, ale mate pravdu... uznavam, ze to esteticke urcite nebolo. Bral som to ale cisto "lekarsky" ci "zdravotnicky" ci ako to nazvat. Ospravedlnujem sa
Obrázky sa smú vkladať, ale hádam si nemyslíte, že tu budeme mať obrázky vašich genitálii..
Myslím si, že ste problém opísali dostatočne na to aby sa dalo poradiť aj bez fotiek..
Vlozil som sem aj dve fotky, no asi boli zmazane. Neviete (popripade otazka na admina), nesmu sa vkladat?
zbytocne stresujes, podla mna o nic nejde, ja by som si s tým hlavu nelámal
z tej navstevy privatu to nebude, vyckaj, ked to casom nezmizne, tak navstiv lekára,... ja som bol dokopy 5x na priváte za zivot a vzdy vsetko s gumou, chvalabohu nic som nechytil