ahojte, skusali ste niekto niekedy enzymoterapiu? Mne ju doporucila zenska doktorka, lebo sa mi opakovali zapaly mocovych ciest, a udajne aj k antibiotikam, tak som zvedava. Co ste si kupili? Lebo som pozerala na nete, a neviem sa rozhodnut co si kupit.
Skusenosti s enzymami?
Ahojte chcem sa opýtať čio máte niekto skúsenosť s enzýnmi pri imunite detoch. Moja dcerka nastupila so skolky a ako ju poznan vydrzi tam tyzden a bude chora tak by som chcela vyskusat enzými na posilnenie imunity.
Mne napriklad ani wobenzym po mesaici vobec nepomohol tak hladam nieco ine pocula som o profizym+ no chce sa poradit s lekarom
O wobenzyne som si citala ale docitala som sa aj to ze velmi zatazuje zaludok a to mi povedala aj v lekarni ze chudší ludia maju problem ho stravit a je im z neho zle tak som si kupila Profizym+
Ani na Profyzyne neuvadzaju ucinnost jenotlivych enzymov vo farmaceutickych jednotkach(USP alebo Pharm) a to iste najma pre to, aby si ho nemohol porovnavat s inymi, silnejsimi zahranicnymi vyrobkami.
Ale verim , ze je ucinnejsi, nez ten archaicky stary a drahy wobenzyme.
tak to sa mi pozdava pozerala som aj cenu v lekarni a je ovela lacnejsi ako wobenzym tak asi vyskusam profizym+
asi 2 mesiace ale vsetko zalezi ako je na tom tvoj organizmus a ako rychlo sa da doporiadku
A ako dlho si to uzivala kým sa dosiahol efekt?
Ja som mala od doktora lieky na mykozu a k tomu som si nasadila profizym+
A ako sa to uziva? a staci len tenb profizym a prejde to?
Ano kamaratka ho brala popri liekoch na mykozu a pomohlo jej to