Som chcela tu iba napisat a vystrihat baby, zeny, nech si nezacinaju nic so zenatymi chlapmi. Resp., taki su dobri iba na sex ako milenci. Ja som mala s takym jednym vztah, lubili sme sa a stale sa este lubime. No som zistila, ze ma klame a zavadza a sa iba vyhovara. Planovali sme si buducnost... Ja som kvoli nemu odisla od muza, kupila byt, zobrala si hypoteku. On mal zit so mnou, pomahat mi splacat... vsetko mi kompenzovat citmi, pozornostou, casom, ktory bude venovat len mne. A vysledok? Stale je so zenou, stale berie na nu ohlady, stale slubuje ze odide, ze sa rozvedie a ... ja som sama. Teraz mi vyvolava, otravuje, zas slubuje... ale ja uz neverim. Som sa riadila srdcom a preto toto vsetko spravila a vysledok uz poznate. Varujem vas vsetky ak sa niektora ocitnete v podobnej situacii, dajte na rozum.
Riadit sa treba hlavou a zenatym neverit!
smutneoci:
koľkokrát sa o probléme vzťahu so ženatým mužom popísalo, koľko žien sa popálilo a stále sa nevieme poučiť....
Veľmi dobrá téma, ktorú by si mala prečítať každá žena.
Tiež patrím k tým, ktoré uverili "ženáčovi". V manželstve mi to neklapalo, zamilovala som sa a 10 !!! rokov som verila sľubom ženatého muža, že odíde a budeme žiť spolu. No mladá a sprostá som bola. On je doteraz so svojou rodinou a vystupuje naoko ako výborný manžel a otec a mne sa manželstvo rozsypalo ....
Takže moja rada znie:
Dievčatá a ženy nikdy neverte ženatému chlapovi - opije vás sladkými rečami, výhovorkami, že teraz to nejde, treba vyčkať na priaznivejšie podmienky.... a skutek utek !!!!!!!!!!!!
ach dievča, ty si tiež objavila ameriku... žiaľ, takáto skúsenosť je neprenosná a nikomu druhému určite neotvorí oči. A baby si budú ničiť život svojou naivnosťou aj nadaľej. Inak to nebolo, neni a ani nebude.
No toto je uplne typicke pre zenacov, su typy chlapov a nie je ich zrovna malo co radi ziju takto dvojaky ci casto aj trojaky zivot. Maju manzelku, tam maju istotu, ta im vychova deti, stara sa o nich, maju upratane, navarene, vyzehlene. Preco by ju opustali a zacinali zas niekde inde odznova, od nuly? Vsak ovela jednoduchsie a prijemnejsie je zit dvojaky zivot, jedna zena im poskytne zazemie, dalsia radovanky, vzrusenie a zmenu v sexe. Uznaj, boli by fakt blbi keby to menili. Ti najvacsi machri to dovedu do dokonalosti a spravia deti jednej aj druhej, rozoseju semeno na vsetky strany pricom starat sa o potomstvo bude vzdy konkretna matka a oni si budu len uzivat. Vlastne si zalozia harem, ale maju to este ovela lepsie ako arabi ktori si vsetky zeny musia vziat za manzelky a vsetky musia zivit. Takyto muz musi zivit len jednu rodinu a to tu svoju zakonitu, aj to nie na 100% lebo aj zeny zarabaju a podstatnou castou prispievaju do rozpoctu.
skoda, ze si to nevedela skor
Skoda ze si na to prisla az takto neskoro.... hlavu hore, na svete je kopec slobodnych ;-) :-DDD