Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Riadit sa treba hlavou a zenatym neverit!

Príspevok v téme: Riadit sa treba hlavou a zenatym neverit!
smutneoci

Som chcela tu iba napisat a vystrihat baby, zeny, nech si nezacinaju nic so zenatymi chlapmi. Resp., taki su dobri iba na sex ako milenci. Ja som mala s takym jednym vztah, lubili sme sa a stale sa este lubime. No som zistila, ze ma klame a zavadza a sa iba vyhovara. Planovali sme si buducnost... Ja som kvoli nemu odisla od muza, kupila byt, zobrala si hypoteku. On mal zit so mnou, pomahat mi splacat... vsetko mi kompenzovat citmi, pozornostou, casom, ktory bude venovat len mne. A vysledok? Stale je so zenou, stale berie na nu ohlady, stale slubuje ze odide, ze sa rozvedie a ... ja som sama. Teraz mi vyvolava, otravuje, zas slubuje... ale ja uz neverim. Som sa riadila srdcom a preto toto vsetko spravila a vysledok uz poznate. Varujem vas vsetky ak sa niektora ocitnete v podobnej situacii, dajte na rozum.

Martina32

aha, tak to som zle pochopila. Tak to je super, to je hlavne. Vari ostatné prebolí. Viem, že teraz je to obzvlášť tazké, ked je leto, obdobie dovoleniek. A ozaj jeho zena o tom vie?

smutneoci

ja mam vztah s dcerou v pohode. To jedine ma tesi. Prave naopak, sa mi zda ze toto vsetko nas este viac spojilo. Ide o to, ze s muzom mame dohodnutu striedavu starostlivost o nu, po 2 tyzdnoch.

Martina32

Smutneoci - ale to tak byva!!! Vzdy spolocnost odsudi zenu! Nepraj mu zle, nech má ten pokoj, pohodu... Ty si naprav vztahy s dcerou! To je základ, na ostatné sa vykasli.

smutneoci

a este jedna vec ma trapi. Ked uz sa to tu toci okolo hriechu... ved spachal ho aj on rovnako, ak aj ja. Ja som sa snazila, aby sme zili teda spolu verejne... som vsetko preto spravila: byt, starostlivost o dceru... Skoncila som tak, ze moja rodina sa so mnou nebavi kvoli tomu. mame narusene vztahy, s dcerou som kazde 2 tyzdne a nie stale ako by som chcela a este mam aj ten uver. No a on nema dlhy, deti ma stale pri sebe, rodina sa s nim bavi uplne v pohode, dokonca aj jeho svokra, ktora o vsetkom vie. To nie je fer, je mi to strasne luto, stale kvoli tomu revem. Uz nemozem pozerat romanticke filmy, pocuvat sladaky, pozerat sa na zalubene pary... je mi zle z toho

smutneoci

ved hej, ja viem mozem si za to sama. sa snazim poucit z toho. verim, ze budem stastna s niekym, kto si ma zasluzi. S niekym, kto ma vyriesenu minulost a svoj stav

Martina32

Smutneoci drzim Ti palce aby si svoje predsavzatie skoncit to s nim uspesne dodrzala. Aj ja patrím k tým nezodpovedným zenám co si zacali so zenatym muzom. Mám s ním skoro ročnu dceru, ATK som brala o cely cas, avsak pre crevnu virozu.... Mojou nezodpovednostou som tým ublížila aj mojej krásnej dcerke, ktorá bude vyrastat bez otca. Nikdy som vsak neziadala aby od rodiny odisiel... I ked od narodenia dcery kazdý tyzden tvrdí, že sa k nej prizna, ze tuzi byt s nou. Mala ma skoro rok ako som spominala. Ked som ho k nej nepustila buchal mi na dvere, vyvolaval. Dcerka mala meniny, Vianoce, nikdy jej nic nedoniesol. Pritom je to uspesny a dobre zarabajuci muz. Nejde mi o mateialne veci, i ked to z mojho pisania mozno tak vyjde, len mi ide o princip. Neprispieva mi nic, ani som neziadala. Sme z jedneho mesta... Cítim sa ako velmi zlý clovek a aj zla matka, aj ked svoje slniecko by som nedala za nic.

krompo

smutneoci, len to si mala riesit skor ako si sa s nim vyspala...
Ti co tu riesite okrem moralneho hladiska aj cirkevne veci ohladom hriechu - vysvetlite mi, ako je mozne, ze je v takomto hriesnom zvazku mozne splodit dieta? Bozi dar! Preco im ho Panboh dopraje? Nebudete dufam tvrdit, ze ako trest... Prestante uz konecne - Boh ano, ale cirkev nie, ta s nim nema vobec nic spolocne, akurat sa na nom prizivuje.

smutneoci

krompo,
este k tebe. Ano, riesenie je jenoduche a da sa to tak vyriesit ako navrhujes. Lenze, ked som si vybavovala uver a kupovala byt, mi sluboval ze vsetko mi pomoze platit napoly... a teraz ked som mu povedala kolko to robi, tak sa vykruca, ze to je vela... Pri tom viem, ze na to ma. Takze keby sa aj rozviedol, tak s nim uz nechcem zit, kvoli tomu vsetkemu ako sa k tomu stavia. A potom, som sa tento tyzden dozvedela uplne sama, ze ma klamal ze byt v kt. bavy s rodinou je jeho a pritom ho stale vlastnia jeho rodicia. Je to klamar! Ja som hrala fer, on nie.

smutneoci

ano, jeho zena vsetko vie. Ved som pisala, ze vsetci vsetko vedia, teda aj u mna je to tak. Len zaujimave na tom je to, ze ja som to chcela skoncit vcas, resp. nechcela som, aby to zaslo tak daleko. On ma prehovaral, ze vsak podme do toho naplno, vsak sa lubime, to zvladneme a budeme stastni... Poznam zopar takych ludi, kt. sa stalo to iste a ziju stastne. No ja to bohuzial nie som. Vsak mi nalozte, som cakala take odpovede. Viem, ze som len jedna z tisic podobnych

sleeper

Presne, Agnes. Treba si uvedomit o čom je taký vzťah kým do neho ideš a či to stojí za to, lebo väčšinou su to len reči, ktorým ženy ľahko uveria. Dokázať sa to ale dá len v priebehu času. Zodpovednost je vždy na tom, kto podvádza. A ten s kým sa podvádza by si mal byť vedomý toho že dobrí ľudia toto nerobia. Nie dlhodobo, jasné že sa dá zalubit do iného aj vo vzťahu, ale ked je to take vážne že sa spolu vyspia, treba to riešiť okamžite.