žijem s priateľom už dlhší čas a cítim že pomaly ale isto sa stávame viac dobrí kamaráti ako milenci už ani neviem či ma ešte miluje, stráca sa tá "iskra" strašne mi chýba romantika a všetko to okolo neviem ako to priateľovi vysvetliť skúšala som mu to hovoriť už niekoľkokrát ale asi to vôbec nepochopil mám pocit že sa už vôbec nesnaží akoby som ho strácala nemá niekto podobné skúsenosti a nevie mi poradiť?
Ako to znova roziskriť?
Maggy - no vidíš :)
Niekto taký tu bol ale nepamätám si meno...
"ked sa chlap prestane o svoju dolapenu korist zaujimat"
Za každý vzťah sú ,,vždy!,, zodpovední obaja partneri.
MultiLevel
A co povedal na tu temu? o dolapenej koristi? to by ma zaujimalo :)
MultiLevel
Maggy ?
mimulus, pamatas si este takeho prispievatela? Sakra ako sa volal....strasne dobre nazory mal. No..nespomeniem si na meno. Zil isty cas v Irsku a odisiel z tohto fora, lebo sa nejak nepohodol v nazoroch. Jeden z mala chlapov, ktory bol ochotny na tuto temu kecat. Kedysi mi to velmi pekne vysvetlil v emaily, co znamena "ked sa chlap prestane o svoju dolapenu korist zaujimat"... :) Neskor som sa pytala dalsich chlapov a potvrdili to. Okrem toho mojho, ten asi na vsetko typicke muzske bude vraviet vzdy opak :)
MultiLevel, no :D ale co s tym? :P nepovedala nie, nuz ani ano, nevie co chce..
jedina moznost je potom "vztah z rozumu?"
co si myslis o tom ?
,,bolo ponate z globalu, potvrdene mnohymi muzmi,,
No neviem...
brunomars, hej, chapem...nelubi ta :)
,,dal by som vsetko, nuz ona to nechce prijat s nazorom, ze by sa citila ako ze ma zneuziva,,
Aj ja mám podobný problém - nedokážem prijímať...
Mimulus... :) Ach. Ja hlupa a neskusena zena...vdaka, ze si mi to napisal :D
Okej a teraz vazne. Vsetko, co som pisala pre zakladatelku temy bolo ponate z globalu, potvrdene mnohymi muzmi. To, ze su vynimky ja vselmi dobre viem, pretoze s jednou takou vynimkou budem o chvilu zdielat spolocne priezvisko. Takze radit mi v tejto oblasti je sice mile, ale netreba :) Mimochodom, ano ked pride "kriza", ma sa to riesit s laskou, komunikovat s laskou, obnovovat s laskou :) Same od seba ti z nebicka nic nespadne :)