3D sono

bobika 1

ahoj lula, tak ti držím palec na 4D sone a daj vediet ako ste dopadli. Dcerka sa strašne teší, velmi ho lubi aked pride zo skoly prve da pusu jemu a potom mne. pa

lula b.b

Ahoj bobika,trosku neskoror :) ale predsa... hm som uz objednana na 4d so Hlohovca,idem už túto nedelu tak sa neviem dockat .. a graulujem dodatocne k malemu pokladu ... mala sa isto tesi hm ? aj ja mam 8ročnu dceru , ktorá uz netrpezlivo čaka kedy "vyjde von" :):):):)

bobika 1

ahoj lula, ja sice som uý mamička 3 mes. chlapčeka ale bola som na 3D sone v ZV. Bolo to úžasné. My sme boli na x lebo prvý krát bol krpček otočený ritkou ale druhý krat sa umudril, je to fantastický zažitok, my sme tam s priatelom aj s dcerkou boli velmi dojati, stoji to zato. Platili sme 1OOO,- Sk.

lula b.b

Ahojte :) som v 13t, cakam druhé bábätko :) Chcela by som sa opýtyt dobrej dušičky na spokojnost 3D sona vo ZV...viete mi niekto napisat ? Budem rada ak sa tu skontaktujem s milou buducou mamičkou.. Ďakujem Lucia

ll

V Topoľčanoch ho maju na gynekologickom oddelení v nemocnici. Ale či to už normálne prevádzkujú aj pre nepacientov, to si musíš zavolať.