Dobry den,
chcel by som sa opytat, ci je normalne aby ma priatelka nechcela pustit sameho s rodinou na dovolenku? Chodime spolu uz 2 roky a byvame spolu v jednom byte. Dakujem
Partnerka chce byt vsade so mnou
ak s ňou potom tiež ideš na dovolenku, tak v tom nevidím problém ... iné by to bolo, keby si na ňu kašlal a nikam ju nezobral .. ale takto je to ok ....
Prva vec co robim, je ze pozvem svojho priatela so mnou na vylet, ci dovolenku. Ak nechce, idem sama..
Urobit nieco take ze "cau, idem na dovolenku, pa a zostan doma"
To je pomerne pekne od teba no :)
Nevies jej priamo do oci povedat, co chces, ze chces ist bez nej, ked ju uz zobrat nechces.
Vyhovorka ze je to drahe, je dost prizemne. Nemas na to? Tak nechod :)
Ides do FR a priatelku nechas doma, namiesto toho, aby si isiel s nou do AT ?
Kde sa ma naucit lyzovat? V nadupanej jasnej kde je 1 svah ?
Je to tvoja priatelka, alebo len kotva ?
Pozri, ja osobne by som s tym problem namala, za predpokladu, ze by sme potom s priatelom sli niekam inam spolu. Neviem si predstavit "nepustit" ci ako si to nazval. Ak ale toto je jediny dovolenkovy program, tak sa nedivim, ze neskace od radosti.
Neviem preco sa inak obuvas do Fera, napisal ti len pravdu.
Nie si tak trosku sebecky, urazlivy a sem si si prisiel pre potvrdenie svojej pravdy?
lilyiankaa, hej pojdeme do Tatier.
A Lucia, mozes mi vysvetlit preco?
ty si buran...
lyzovat teraz? chodte radsej sa opalovat :))
stále si ale neodpovedal na moju poslednú otázku .... takže?
Je to vo Francuzku, takze ta cesta by vysla dost penazi. Urcite to vyjde menej ked sa to rozdeli medzi 5 a urcite nie je vhodne ucit niekoho lyzovat vo Francuzskych Alpach. :)
a čo keď sa nevie lyžovať, veď sa to môže naučiť ... a čo keby ste museli ísť dvomi autami, to by bol až taký problém? ok a po tejto lyžovačke, plánuješ ty s ňou nejakú letnú dovolenku?