Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partnerka chce byt vsade so mnou

laurora

To je o tom ako sa vy dvaja dohodnete, ale kebyze mi moj priatel povedal, ze fakt velmi chce ist so mnou, tak by mi bolo luto nechat ho doma, ale viem, ze natolko mame pekny a harmonicky vztah, ze si mozme dovolit aj oddelene dovolenku, aspon sa na seba tesime a potom si to spolu tiez super uzijeme. Ale hlavne to zavisi od konkretneho vztahu, tu ti nikto objektivne neporadi. Ked mas na priatelku malo casu pocas roka, alebo ked jej nieco chyba, tak sa necuduj, ze chce ist s tebou... Hlavne sa porozpravaj s nou, nie tu s nami na fore.

takajedna

mne by bolo tiez blbe keby mi priatel povedal "idem s rodicmi na dovolenku a ty ostan doma lebo sa nezmestis"... trosku sa treba vzit aj do kozi toho druheho a nie hladiet len na seba... my sme raz boli na dovolenke na troch autach ja s priatelom, moji rodicia, jeho rodicia,jeho sestra s muzom, moj brat s frajerkou a zobrali sme este aj 2 psov a nahodou bola velka sranda :D :D tak zoberte este niekoho, aby ste mali zaplnene aj druhe auto a na benzin al. naftu sa poskladate...

Blondula

jasne ze si chvalia ked im robis poslicka :D v tomto pripade je asi fakt lepsie ist oddelene,bo sak co ine robis s tolkymi babami ? v noci sa milujete s priatelkou a cez den pocuvas babske kecy a nosis im "cajicky" :D ja ako chlap by som sa citila maximalne pod papucou !! ale ked tebe to nevadi...su aj taki chlapi,co to robia "z lasky" k zene :D

sususu

Podla mna nie je normalne travit dovolenku oddelene...ved na to ta dovolenka je aby ste si uzili a oddychli spolu nie? Ak by som videla ze moj priatel uprednostnuje uzit si ju sam to vyzera ze mu chybat nebudem tak na co sme potom spolu???

gago

Ja sa neviem lyzovat a priatelka je vynikajuca lyziarka. Ona nechce ist bezo mna a ja bez nej, tak chodime tak, ze ideme spolu+nejake jej kamaratky a ony lyzuju a ja si prechadzam okolie, resp. stojim v rade v bufete a nosim im cajicky, bagetky, parky a tak, kym cakaju v rade na vlek. A robim este servismana a soferujem, cistim auto od snehu a tak. Nevedia si to vynachvalit :) A vecer sme spolu - hlavne kvoli tomuto takto chodime. Chybala by mi, ak by som nebol tyzden s nou a aj ja jej. Zaklad nasho vztahu je maximum casu spolu v dnesnej hektickej dobe. Staci, ze bezne makame od nevidim do nevidim...

Blondula

nooo.....keby ste nebyvali spolu tak to este pochopim,ze ides s rodicmi na dovolenku.ked som ja byvala s frajerom,tak sme vzdy riesili volne dni a dovolenky spolu !!! keby mi povedal,ze ide s mamickou a bezomna,tak by som sa strasne hanbila a asi aj nahnevala :D ale zase na druhej strane....poznam pary,kde vyslovene chodia na dovolenky oddelene a strasne si to chvalia !!! par dni maju cisto damsku,alebo pansku dovolenku a potom este maju spolocnu...

doubledog

podla mna je normalne, ze ju neberies.

ved ked nevie lyzovat, nudila by sa tam a ani ty by si si to neuzil.

ale to, ze ta nechce "pustit", to je ina vec.
bud ta prilis obmedzuje, alebo je to kvoli tomu, ze si spravil/robis nejaku chybu, ze sa o nu dost nestaras ci nezaujimas.

laurora

Kebyze sme si spravili s priatelom fakt peknu dovolenku neskor, ak by som ho nechala ist aj sameho s rodinou. Zas clovek fakt potrebuje aj slobodu, inak je nespokojny vo vztahu. Ale to by som musela vidiet, ze sa fakt tesi aj na dovolenku so mnou, ze to nie len z povinnosti, alebo za trest...ze ked ides bezo mna musis ist aj so mnou! Vsetko je to o tom, ako sa k tomu stavias ty, ked ta tvoja priatelka nechce pustit, ma to nejaky dovod, uisti ju, ze si spravite este krajsiu spolocnu dovolenku ako keby si ju vzal lyzovat, inak neviem ktora zena by chcela ist v lete lyzovat, este ked sme mali zimu do aprila :D

hrac

tak zavolajte dalsich ludi nech sa naplni aj druhe auto a tak chodte :-) prave asi preto chce ist ked je to tak daleko a vidiet trosku iny svet, predsa v tatrach bol kazdy hadam...