Som strašná citlivka

Príspevok v téme: Som strašná citlivka
Micinka:KD

Dobrý večer.

Ani neviem, či sa to týka zvieratiek, alebo len čisto mňa, ale je mi strašne smutno. Pred časom, asi pred mesiacom nám porodila naša mačička krásnych 5 mačiatok. Všetky už majú zaistené nové domovy, sú krásne, hravé, zdravé a nič im nebráni v tom, aby si išli svojim životom - do nových životov. S mamičkou aj s oteckom sú už poctivo rozlúčené, zajtra majú odísť... Nič im nebráni v odchode - vlastne, až na mňa... už len predstava, že tu nebudú ma desí... už len pri tej predstave plačem, ale pritom viem, že budú v bezpečí, dokonca so svojou rodinou a budem mať možnosť sa s nimi pravidelne stretávať, ale jednoducho mi je to veľmi ľúto, videla som ich prichádzať na svet... :(
Ale viem, že sa tam budú mať veľmi veľmi dobre... nejdú ďaleko - na našu aj susednú obec... Moje zlaté bambuľky. :) :* Veľmi ich ľúbim a viem, že tam, kde budú , budú v pohode. ;) A okrem toho veď mačičky behajú, stále nás prichádzajú navštíviť... aj tie cudzie...:) Ani neviem, čo od tohto vlastne očakávam, asi som sa len potrebovala vyrozprávať... tak Ďakujem! :)

Emily opat

Mesacne maciatka absolutne NIE SU pripravene ist do novych domov. Macka nie je pes. Optimalny vek je nieco oklo 14 tyzdnov. Odchod v takom skorom veku ma negativny vplyv nielen na zdravie mladat ale aj psychicky stav ako ich tak aj ich matky. Iste lepsie ak idu v takom skorom veku, ako by ich mali utopit vo vedre s vodou.
Poznam chovatelku ktora svoje odchovy neda z domu pred dovrsenim 4 mesiaca veku a co sa tyka tohto medzi mackou s papiermi ci obycajnou dedinskou mickou NIE JE rozdiel.
Ak si taka citliva a milovnicka zvierat, skus sa o nich aj nieco naucit.
Skus napr. modrykocour.cz alebo kocky-online.cz

Nepises, preco mala macka maciatka. Co takto zvazit kastraciu? Je pekne, ze si nasla pre vsetky domov, ale tie tvoje zobrali mozno miesto inym, ktore cakaju v utulkoch. Bohuzial zijeme v dobe, kedy zvierata stratili hodnotu.