Antikoncepcia Softinelle

Príspevok v téme: Antikoncepcia Softinelle
Danielle666

Ahojte. Mám 21 rokov, nikdy predtým som antikoncepciu neužívala, ani som nebola u gynekológa. Keďže už pol roka mám veľmi nepravidelnú menštruáciu a navyše som si našla priateľa, zašla som tam. Spravil mi odber krvi a cytológiu, predpísal mi tieto tabletky hlavne kvôli tomu, keďže som obéznejšia, vraj nezadržiava tekutiny v tele a teda sa z nej tak nepriberá ako z bežnej. Každopádne, povedal mi, že keď budú výsledky ok, zavolá mi a potom si recept môžem vybrať. No, keď som prišla domov, čo to som si chcela o tejto antikoncepcii prečítať, no nenašla som na ňu jediné pekné slovo. Síce menštruáciu dá doporiadku a zabráni neželanému tehotenstvu, ale s hrôzou som čítala opakujúce sa výrazy - zničil mi pleť, už nikdy viac, pribrala som z nej 10 kg v priebehu 1 roka a pod. Som naozaj zhrozená, pretože je to pravý opak toho, čo mi vravel gynekológ. To tu naozaj nikto na túto antikoncepciu nemá milého slova?? Ďakujem za rady :)

Danielle666

Ďakujem baby, asi tie čo s ňou majú dobrú skúsenosť, nemajú potrebu prehrabávať sa po fórach, tak sa ani nemajú možnosť vyjadriť k tomu :D A koniec koncov, gynekológ vie snáď najlepšie, čo je pre mňa vhodné. Tak budem ju mať na tri mesiace, a potom uvidíme, či pocítim nejaké zmeny k horšiemu, alebo naopak k lepšiemu :) Ďakujem ešte raz :)

lorinnes

Nedávaj na tieto kadejaké fóra, kde každý píše čo mu to spravilo. Rozhodne skús aspon 2-3 mesiace tuto antikoncepciu užívať..každému sadne niečo iné a keby ti aj nahodu nejako chcela uškodit, tak ju vysadiš a všetko sa vráti do poriadku :)
Ja beriem inú a tiež som na nu počula vela zlého.. tak 70% že priberiem, budem mať zlú pleť, zlé vlasy..mám ju už rok a naopak pleť sa mi zlepšila :)

Makaková

Ja tuto antiku beriem už pár mesiacov..no dajme tomu rok s kratšou prestávkou a nemala som problém ani predtým ,ani teraz..menšt. pravidelná,pleť rovnaká,váha ok. akoby som ju ani nebrala :) asi záleží od typu..niekomu zapasuje,iným nie.Skus a uvidíš ..ale podla mňa je taká ženská... ,,jemná" .Ja ti ju môžem len odporúčiť :)