mam taky problem ze sa mi velmi pomaly hoja rany, napriklad aj hociaky skrabanec sa mi strasne dlho hoji a k tomu mam este velmi bledu pokozku takze niektore ranky kym uplne vymiznu tak to trva aj niekolko mesiacov, neviete mi poradit nejaky krem alebo nieco take co by ten proces hojenia urychlilo?
Pomale hojenie ran
pri tomto probleme doporucujem wobenzym. mne osobne velmi pomohol.
skoc za lekarom. nam doma zabralo pri hojeni odrenin potretie kremom zalve
Ak máš pokožku príliš bledú sa dá usudzovať na jej oslabenie, zapríčinené nedostatkom minerálov.
Nedostatok môže byť z cukru, ktorý ti ich odoberá.
Alebo z nedostatočného príjmu z potravy.
Jedz jedlá bohaté na minerály, ako celozrnné obilniny všetky druhy, zeleninu, hlavne tepelne upravenú v polievkach, prívarkoch, naparenú, osmaženú a pod.
Nejedz sladkosti a ovocie, ani chemikálie. Obmedzuje mliečne výrobky.
ak myslíte krém zo zalve.cz, tak ten možno používať tak 2 krát denne počas 2-3 týždňov :) ak nezaberie tak šupom ku doktorke
dobré by bolo povedať o tom lekárke tvojej
akurat si prechádzam internet a diskusie na túto tému naša malá mala rovnaký problém...teraz sme nasadili zalve krémik a zatiaľ krásne zaberá len neviete náhodou niekto ako dlho ho možno používať??
papaj. kup niečo v lekarni (hliva napr.) na imunitu a dbaj na vydatnejšiu stravu, vitaminy tiež zeleninu ovocie, maso.. pokus sa pribrať aspoň kilečko dve a sa to zlepši ak je to z podvahy.
je pravda ze mam podvahu, po jednom stresovom obdobi som vela schudla a uz sa mi nedari naspat pribrat
podvýživený/na nie si?
no s tymi bakteriami maz mozno pravdu mam totizto viacero zdr. problemov lenze vsetky testy negativne a test na chlamidie som raz mala pozitivny ale potom mi este o dva tyzdne alebo tak nejako robili opakovany test a tam uz to vyslo negativne, tak uz fakt neviem