Rodičia ma nenávidia

Príspevok v téme: Rodičia ma nenávidia
biela mačka3

keďže nemám peniaze ani na garsónku, stále bývam s rodičmi a už mám toho dosť. Otec mi vyčíta, že som nervák a že prečo si nedám predpísať tabletky. Pravdu má, kľuďas nie som. Ale on sám je cholerik, nahlas rozpráva - a mne to vyčíta - chce mať všetko hneď - aj túto vlastnosť mi vyčíta. Moju nervozitu nech kritizuje ten, kto sám nie je cholerik. Vraj aj v mladosti bol taký. Mama zase keď som sa v detstve sťažovala na šikanu, tak vravela, že to nič nie je. K mobbingu v bývalej robote povedala, že kvôli tomu sa z práce neodchádza, lebo všade je mobbing. Tá je síce kľudná, ale viackrát denne si ide zapáliť na balkón.

blkes

Nakladať na rodičov, ano, to pomôže. Sa zameraj len na to, že nemáš peniaze a rieš to. A nie že tvoja matka je taká a tvoj otec bla bla bla

biela mačka3

tvoja otázka nesúvisí s týmto mojim problémom, neodpoviem- ja som zlá dcéra, pritom moja matka zľahčuje šikanu a mobbing....a otec mi vyčíta jeho vlastnosti

biela mačka3

tak ale keď málo zarábam, čo mám robiť? v Rakúsku si hľadám a nič...
mám ísť robiť luxusnú spoločníčku, aby som mala na byt? priateľ ma k sebe nevolal, sama to navrhovať nebudem, nie som vtierka...to predsa muž má navrhnúť, aby sa k nemu partnerka nasťahoval...by to blbo a drzo vyzeralo,keby som povedala, že chcem u teba bývať - no, idem lustrovať ponuky práce, ale v mojom veku budem rada aj tým dvom eurám na hodinu

parazit

Kedze s nimi byvas a evidentne ta nevyhodili z domu, urcite ta nenenavidia. A mozno oni sa citia ze ich dcera ich nenavidi, nepises o nich zrovna najkrajsie.

alibi

biela macka a co robis ty preto, aby si sa spravala lepsie a aby si sa konecne odstahovala?
ja mam velmi milujucich rodicov, ale keby som v tvojom veku byvala doma tak otec by ma proste vyhodil. v takom veku deti k rodicom v dome proste nepatria.