Rodičia ma nenávidia

Príspevok v téme: Rodičia ma nenávidia
biela mačka3

keďže nemám peniaze ani na garsónku, stále bývam s rodičmi a už mám toho dosť. Otec mi vyčíta, že som nervák a že prečo si nedám predpísať tabletky. Pravdu má, kľuďas nie som. Ale on sám je cholerik, nahlas rozpráva - a mne to vyčíta - chce mať všetko hneď - aj túto vlastnosť mi vyčíta. Moju nervozitu nech kritizuje ten, kto sám nie je cholerik. Vraj aj v mladosti bol taký. Mama zase keď som sa v detstve sťažovala na šikanu, tak vravela, že to nič nie je. K mobbingu v bývalej robote povedala, že kvôli tomu sa z práce neodchádza, lebo všade je mobbing. Tá je síce kľudná, ale viackrát denne si ide zapáliť na balkón.

alibi

biela macka tvoj zivot sa NIKDY nezmeni pokial sa nezmenis TY. to ti garantujem. a ty sa nikdy nezmenis, kedze v sebe nehladas chybu. kym sa sama sebe nepozries do oci a neuvidis svoju realnu podobu a spravanie tak si stratena.

Sisi111

Zdá sa mi že biela mačka je tu známa.

Čo sa teba týka iné tvoje témy - ak si tu nejaké mala ale zdá sa že hej keďže ťa tu poznajú - som nečítala, ale čo ti môem povedať že v 39tke bývať s rodičmi a keďže nemáš príjem tak sa nechať nimi živiť... no. Ale nenávisť k tebe iste necítia to by ťa už rovno vyšmarili.

P.S. V ktorej to časti súdnej siene si hrala?

biela mačka3

super, tak mna od detstva sikanujú, v práci mi ubližujú - a len ja som na vine - dúfam, že naozaj mám to iné a nie fibrom a onedlho skapem....

kabel

biela macka, ja velmi dobre viem, ze OCAKAVAS, ze ta budu ludia prehovarat a podobne, ale to sa nestane, pretoze si kazdeho vycicala. Rob si co chces a ano, bude lepsie pre neho, ak ho nechas, lebo s tebou sa jednoducho NEDA. Howgh, tymto skoncila aj moja pozornost.

biela mačka3

mne našli fibrómy na prsníku - ja dúfam, že výsledky biopsie ukážu niečo iné a že aspoň skapem a nebudem zavadzať nikomu!!!ani priateľ ma nemá rád, keď mi nenavrhol spoločné bývanie...načo mi je taký život?